FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DUOMO-MONK: Δυνατό ματς στη Ν. Μανωλάδα-Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 03-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δόξα-Ηλειακός το Σάββατο-Βατή αγωνιστική για Πανηλειακό, Ξενοφώντα, Νίκη Τραγανού


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


5η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στην Α1 DUOMO-MONK και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση της Ν.Μανωλάδας, το Σάββατο, ανάμεσα στην φιλόδοξη Δόξα και τον Ηλειακό Βαρθολομιού. Δύο δυνατές ομάδες του 2ου Ομίλου που ερίζουν για μια θέση στα πλέι-οφ. Η Δόξα έχει κερδίσει στο Τραγανό, έχει φέρει ισοπαλία εντός με τον Αστέρα, αλλά έχει ηττηθεί στην Ανδραβίδα, μια ήττα που την έφερε πίσω στη βαθμολογία. Ο Ηλειακός ξεκίνησε δυνατά με νίκη επί του Τραγανού και ευρύ σκορ στην Μανωλάδα επί της Προοδευτικής, αλλά μπλόκαρε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, την περασμένη Κυριακή, γνωρίζοντας και αυτός την πρώτη του ήττα.

Για τον ίδιο όμιλο, την ίδια μέρα, η Νίκη Τραγανού φιλοξενεί την γειτονική Δάφνη και θα κυνηγήσει την δεύτερη νίκη της κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα της Ανδραβίδας. Την Κυριακή ο υπολογίσιμος Ολυμπιακός Σαβαλίων, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Βαρθολομιό, υποδέχεται την αποδυναμωμένη φέτος Προοδευτική. Ρεπό έχει ο Αστέρας.

Εντός Πανηλειακός, Ξενοφών

Στον 1ο Όμιλο, τα δύο φαβορί για τις θέσεις των πλέι-οφ, Πανηλειακός και Ξενοφών έχουν θεωρητικά εύκολες αποστολές την Κυριακή. Ο Πανηλειακός, που έχει το απόλυτο (τρία στα τρία), περιμένει στο Στάδιο Πύργου την Θύελλα Καταραχίου και ο Ξενοφών (2 νίκες-1 ισοπαλία) στην Ζαχάρω την Ολυμπιάδα. Την ίδια μέρα ο αξιόλογος Αλφειός (2 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα) πάει στο Πελόπιο για να παίξει με τον τοπικό Πέλοπα που καίγεται για βαθμούς, στη μάχη της παραμονής. Τέλος, το Σάββατο, ο Πέλοπας, που δεν έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα (έχει 2 ισοπαλίες-2 ήττες) και ψάχνει επειγόντως το τρίποντο, υποδέχεται στο Ενωσιακό τον πιο άνετο βαθμολογικά Κεραυνό Βρίνας (2 νίκες-2 ήττες).

 

1ος Όμιλος


Σάββατο 4/12-Ώρα 3μ.μ.

Πέλοπας-Κεραυνός Βρ.

 

Κυριακή 5/12-Ώρα 3μ.μ.

Πανηλειακός-Θύελλα
Ξενοφών-Ολυμπιάδα
Πελόπιο-Αλφειός

 

2ος Όμιλος


Σάββατο 4/12-Ώρα 3μ.μ.

Δόξα Ν.Μ.-Ηλειακός Β.
Νίκη Τρ.-Δάφνη

 

Κυριακή 5/12-Ώρα 3μ.μ.

Ολυμπιακός Σ.-Προοδευτική
Ρεπό: Αστέρας Αμαλιάδας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος