FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY: Μεγάλο ντέρμπι στη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 16-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δυνατό ματς και στη Ν.Μανολάδα

 

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα στην Α1 DEDALOS SECURITY και μάλιστα με τη διεξαγωγή ενός μεγάλου ντέρμπι. Για τη 17η αγωνιστική λοιπόν, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως θα υποδεχτεί τον Ξενοφώντα Κρεστένων, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί. Ο Ξενοφών είναι δεύτερος με 35 και ο Ολυμπιακός τρίτος με 33. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από «γκέλες» (ισοπαλίες) και στοχεύουν μόνο στη νίκη, για να μην απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τον πρωτοπόρο Ενιπέα.

Ο Ενιπέας δίνει και αυτός δύσκολο παιχνίδι, στη Ν.Μανολάδα, κόντρα στη φορμαρισμένη Δόξα. Οι «αετοί» είναι αήττητοι για οχτώ συνεχόμενα ματς με τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και αναμένεται να δυσκολέψουν τους «πράσινους», που όμως είναι πανίσχυροι και έχουν να ηττηθούν από την πρεμιέρα της Α1, στις 23 Σεπτεμβρίου, από τον Ολυμπιακό στα Σαβάλια! Έκτοτε έχουν 12 νίκες και 3 ισοπαλίες και ως εκ τούτου βρίσκονται στην κορυφή και στο +4 από τον δεύτερο Ξενοφώντα.

Ο τέταρτος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός Σαβαλίων, υποδέχεται τη Θύελλα Καταραχίου και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στις νίκες. Ο πέμπτος Αλφειός πάει στα Μακρίσια για να παίξει με τον Α.Ο.Μ., που έχει υποχωρήσει στην 8η θέση, σε άλλο ένα δυνατό ματς της αγωνιστικής. Στο Σκουροχώρι, ο Λ. Αστέρας φιλοξενεί την ανεβασμένη Προοδευτική (7η), που σκοράρει ανελλιπώς τόσο εντός όσο και εκτός έδρας (δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 36 γκολ). Τέλος, στη Γαστούνη θα διεξαχθεί το ιστορικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αίαντα και τον Ηλειακό,  με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για να αποφύγουν τα πλέι-άουτ.

 

To σημερινό πρόγραμμα

Ώρα 3μ.μ.

Ολυμπιακός Ζ.-Ξενοφών

Δόξα Ν.Μανολάδας-Ενιπέας

Ολυμπιακός Σ.-Θύελλα

Μακρίσια-Αλφειός

Λ. Αστέρας-Προοδευτική

Αίας Γ.-Ηλειακός Λ.

Α.Ε. Πηνείας-Ολυμπιάδα 0-3 α.α.

Κένταυρος Μ.-Κουρτέσι 0-3 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος