FOLLOW US: facebook twitter

A1 DEDALOS SECURITY: Μεγάλες νίκες για Δόξα, Σαβάλια, Πέλοπα, τρίποντα και για Αστέρα, Προοδευτική, Κουρτέσι

Ημερομηνία: 11-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας κέρδισε για δεύτερη φορά σε διάστημα 10 ημερών τον Ξενοφώντα, για το πρωτάθλημα της Α1 αυτή τη φορά και μάλιστα με το εντυπωσιακό 4-1 και ουσιαστικά καπάρωσε τη 2η θέση και εποφθαλμιά την κορυφή! Η ομάδα του Γιώργου Λαγού κυριάρχησε στο α΄ ημίχρονο, έφτιαξε αρκετές φάσεις και σκόραρε τέσσερις φορές σε διάστημα 15 λεπτών, κόντρα στον Ξενοφώντα που είναι εμφανώς ντεφορμέ και χωρίς Μιλοσέσκι, Μούτσο, χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής του.

Στο 15΄ ο Παπαδάτος εκτέλεσε κόρνερ και ο Καλογερόπουλος, όπως και στο ματς Κυπέλλου, σκόραρε με κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Στο 21΄ ο Κουλούρης ανατράπηκε από τον Δασκαλόπουλο, o Παυλόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα και ο έμπειρος Γιώργος Πολίτης δεν λάθεψε, κάνοντας το 2-0. Στο 24΄ ο Καλογερόπουλος μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (3-0). Και στο 30΄ ο Παναγόπουλος γύρισε στον Κουλούρη, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι “αετοί” είχαν και πάλι το πάνω χέρι και δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, με σημαντικότερη το πλασέ του Παναγόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι στο 51΄. Στο 89΄ ο Διονυσόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

 

Ολυμπιακός Σ.-Αλφειός  4-0

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων νίκησε εύκολα με 4-0 τον Αλφειό και τον προσπέρασε στη βαθμολογία (είναι πλέον αυτός 5ος). Μόλις στο 4΄, ο Θανάσης Αντωνόπουλος με απευθείας φάουλ έκανε το 1-0. Στο 15΄, από μπαλιά του Αντωνόπουλου, ο Σταυρούλιας  βγήκε τετ- α -τετ κι έκανε το 2-0!  Στο 35΄ ο Σταυρούλιας, αφού απέφυγε δυο παίκτες, πλάσαρε τον Τσάμπρα και έκανε το 3-0.  Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70΄, με κεφαλιά του Αντωνόπουλου από κόρνερ του Σταυρούλια.

 

Αστέρας-Ολυμπιάδα  2-0

Ο Αστέρας Αμαλιάδας νίκησε 2-0 την Ολυμπιάδα Γουμέρου και ελπίζει για μια θέση στα πλέι-οφ. Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με τον Λιαρόπουλο, έπειτα από κάθετη πάσα του Ασημακόπουλου. Ο νεoαποκτηθείς παίκτης του Αστέρα στο 60΄ έκανε το 2-0 με ωραία ατομική ενέργεια.

 

Ν. Κόροιβος-Προοδευτική 2-5

Η Προοδευτική συνέχισε την ανοδική της πορεία (8η θέση), καθώς κέρδισε εύκολα στο Κατσαρού το Ν. Κόροιβο. Το σκορ άνοιξε ο φορμαρισμένος Βασίλης Παντελής στο 4’. Το 0-2 έκανε με απευθείας φάουλ στο 23΄ ο Νικολετάκης. O Κατσιμητσήρης στο 32΄ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο Ν. Κόροιβος μείωσε στο 40΄ σε 1-3 με τον Ρωμαίο και στο 43΄ο Νικολετάκης έγραψε το 1-4. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Παναγιωτόπουλος σημείωσε το 1-5. Στο 52΄ με πέναλτι ο Δ. Γαλανόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

 

Ηλειακός Β. -Πέλοπας  0-1

Με ένα απευθείας φάουλ του Τάκη Πλατή στο 30΄, ο Πέλοπας Πύργου  νίκησε στο Βαρθολομιό και έβαλε τις βάσεις για την παραμονή στην Α1 Κατηγορία. Ο Ηλειακός στο 50΄ είχε δοκάρι σε σουτ του Σπύρου Μαργαρώνη. Στο 66΄ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Πέτρος Τσουκαλάς με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Καλαθά.

 

Κουρτέσι-Πελόπιο 4-0

Ο ΑΠΟΚ νίκησε 4-0 τον Πέλοπα Πελοπίου και συνεχίζει την αντεπίθεσή του για την παραμονή στην Α1. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή, έχασε πέναλτι στο 1ο λεπτό του αγώνα με τον Κουρκουμέλη (απέκρουσε o Αθανασόπουλος) και  προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο λεπτό του β΄ ημιχρόνου με τον Κυριαζή και όλα στη συνέχεια έγιναν πιο εύκολα. Στο 60΄ ο Κυριαζής ξανά, έκανε το 2-0, ενώ στο 72΄ ο Κόσκορης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0, διαμόρφωσε εκ νέου ο Κυριαζής με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 80΄, φτάνοντας στο χατ-τρικ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος