FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY: Καθαρό προβάδισμα ο Ενιπέας-Ανέβηκε τρίτος ο Αλφειός-Τα ματς της 21ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 11-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας πέρασε και από τη Μανολάδα με 1-2 επί της Προοδευτικής και σε συνδυασμό με την ήττα του Α.Ο. Ξενοφών στο Επιτάλιο, είναι πλέον στο +8 από την ομάδα της Κρέστενας και θεωρείται πλέον πολύ δύσκολο έως απίθανο να χάσει την πρωτιά ενόψει των πλέι-οφ. Η Προοδευτική προηγήθηκε στο 20΄ με βολέ του Μπουρλάκη, αλλά ο Ενιπέας έκανε την ανατροπή στην επανάληψη. Στο 56΄ ο Τριανταφύλλης με πλασέ από ασίστ του Φερεκίδη, ισοφάρισε και στο 78΄ έγινε το 1-2 όταν ο Μπατζακόπουλος μπήκε από αριστερά, σέντραρε στον Στροφύλλα και ο Ορλώφ άθελά του σκόραρε σε βάρος της ομάδας του (1-2).

Αλφειός-Ξενοφών 2-1

O Αλφειος πέτυχε τεράστια νίκη επί του Α.Ο. Ξενοφών στο Επιτάλιο με 2-1 και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος τις ήττες των δύο Ολυμπιακών. Η ομάδα του Λύσανδρου Τζαβάρα προηγήθηκε στο 14’ με κεφαλιά του Κανάνι. Στο 45’ ο Μούτσος που είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, μπήκε μέσα χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση του διαιτητή Χρήστου Κούλη, με αποτέλεσμα να δεχτεί την πρώτη κίτρινη κάρτα. Ο Μούτσος διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα (ο Κούλης έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι τον απώθησε) με αποτέλεσμα να δει την δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί. Μια απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Α.Ο. Ξενοφών. Στο 47’, ο Αλφειός έκανε το 2-0 ξανά με τον Κανάνι και ο Ξενοφών μείωσε στο 90’ με πέναλτι του Κωνσταντόπουλου.

Ολυμπιακός Σαβαλίων-Μακρίσια 1-2

Μεγάλο βήμα παραμονής έκανε την Κυριακή ο Α.Ο. Μακρισίων μέσα στα Σαβάλια κερδίζοντας 1-2 τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη προηγήθηκε στο 53΄ με σουτ του Σταματελάτου. Πέντε λεπτά μετά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με πλασέ του Μπουγονικολού από ασίστ του Μπούτσι. Στο 65΄ ο νεαρός Στέλιος Μπατζάκας με ωραία ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Αίας-Ολυμπιακός Ζ. 1-0

Ο Αίας Γαστούνης επιβεβαίωσε σε άλλο ένα παιχνίδι κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, που ήταν άτυχος καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Σκαρτσάνης μόλις στο 4ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Μπράβου στον Ζώντο, ο οποίος έστρωσε τη μπάλα στον Σκαρτσάνη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Ο Αίας είχε δοκάρι με τον Ραυτόπουλο για το 2-0, ενώ ο Ολυμπιακός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με τους Έλιοτ, Στροφύλλα, Κατσιώλη, αλλά ο Φλίγκος είχε κατεβάσει ρολά!

Κουρτέσι-Θύελλα 3-1

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου νίκησε 3-1 τη Θύελλα παρά το γεγονός ότι στο 53΄ και με το σκορ στο 1-1 έμεινε με δέκα παίκτες, και συνεχίζει τη μάχη του για την αποφυγή των πλέι-άουτ. Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή προηγήθηκε μόλις στο 8΄με πλασέ μέσα από την περιοχή του Ντίνου Καπώνη, όμως η Θύελλα ισοφάρισε με κεφαλιά του Αγγελόπουλου στο 38΄.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Ντίνο Καπώνη, επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Αγγελόπουλο. Στο 73΄ο Μητρόπουλος έκανε το 2-1 και στο 85΄ ο Ανδρέας Κωστόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 88’ το Κουρτέσι έμεινε με εννέα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καλουτά.

Ηλειακός Λ. -Ολυμπιάδα 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Ηλειακό Λεχαινών και την Ολυμπιάδα Γουμέρου (1-1). Ο Ηλειακός πήρε κεφάλι στο σκορ στο 62΄ με καταπληκτικό απευθείας φάουλ του Γιάννη Κράγκαρη. Η Ολυμπιάδα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 78΄ με ωραία ατομική ενέργεια του Χρυσόστομου Αγγελόπουλου, ο οποίος στη λήξη του ματς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος