FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY: Η αγωνιστική των ντέρμπι

Ημερομηνία: 23-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκη-Ξενοφών την Κυριακή, Πανηλειακός-Αστέρας τη Δευτέρα

 

Το πρωτάθλημα της Α1 επαναρχίζει το προσεχές τριήμερο με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί λόγω του κρούσματος κορονοϊού στη Νίκη Τραγανού. Η αγωνιστική έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς κοντράρονται μεταξύ τους οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει. Νίκη-Ξενοφών την Κυριακή στο Τραγανό και Πανηλειακός-Αστέρας τη Δευτέρα στο Στάδιο Πύργου. Όλες έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο (4 στα 4) και ήρθε η ώρα κάποιες να πάρουν κεφάλι, με την ανάδειξή τους ως νικήτριες (αν βέβαια υπάρξει νικήτρια ομάδα). Προγνωστικά δεν χωρούν, αφού μιλάμε για ομάδες σχεδόν ισοδύναμες, ενώ η απουσία φιλάθλων (;), περιορίζει το προβάδισμα που δίνει η έδρα σε τέτοια ματς…

Στα υπόλοιπα ματς, το Σάββατο διεξάγεται και το πυργιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Πέλοπα και τη Θύελλα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, με τη Θύελλα να καίγεται για βαθμούς καθώς έχει μείνει πίσω ελέω του δύσκολου προγράμματος (έχει ένα βαθμό). Ο Πέλοπας έχει ήδη δύο νίκες και είναι πιο άνετος. Οι άλλοι δύο αγώνες του Σαββάτου είναι Προοδευτική-Ερμής και Πελόπιο-Δάφνη και αποτελούν μάχες παραμονής, με την ομάδα της Μανωλάδας, όμως, να υπερέχει, έχοντας ήδη 7 βαθμούς σε 4 ματς (οι άλλες τρεις είναι οι μοναδικές που δεν έχουν πόντο).

Την Κυριακή, πέρα από το ντέρμπι στο Τραγανό, υπάρχουν άλλοι τρεις αμφίρροποι αγώνες. Στο Βαρθολομιό, ο υπολογίσιμος Ηλειακός περιμένει τη Δόξα Ν.Μ., που δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη βαθμολογία και στα Σαβάλια ο Ολυμπιακός των 6 βαθμών θα υποδεχτεί την Ολυμπιάδα των 4 πόντων. Τέλος, στο Καλλίκωμο ο Κεραυνός των προβλημάτων (έχουν αποχωρήσει τρεις βασικοί, οι Ηλιόπουλος, Κηπουρός, Δούφας), που όμως αντέχει κι έχει κάνει δύο νίκες, αντιμετωπίζει τον δυνατό Αλφειό.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Σάββατο 24/10-Ώρα 4μ.μ.

Πελόπιο-Δάφνη: Παυλόπουλος, Μπάρκουλας, Ντάβαρης

Πέλοπας-Θύελλα: Γκατζόπουλος, Λαζαρης, Βλάχος

Προοδευτική-Ερμής: Ρηγόπουλος, Κολόκας, Κοιλιομενιάτης

 

Κυριακή 25/10-Ώρα 3μ.μ.

Νίκη Τρ.-Ξενοφών: Παναγόπουλος, Κοιλιομενιάτης, Ξυδούς

Ολυμπιακός Σ.-Ολυμπιάδα: Γκατζόπουλος, Λιάπης, Λάζαρης

Ηλειακός Β.-Δόξα Ν.Μ.: Παυλόπουλος, Γούργουρας, Πατρίκιος

Κεραυνός-Αλφειός: Κούλης, Κατσίβας, Μουστάκης

 

Δευτέρα 26/10-Ώρα 3.15μ.μ.

Πανηλειακός-Αστέρας: Β. Τσάκαλης, Κόρδας, Λιάπης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος