FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY: Δυνατά ματς σε Κρέστενα, Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 09-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην Ανδραβίδα ο Πανηλειακός, στη Σπιάντζα η Νίκη Τραγανού

 

To Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 4η αγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου και το σπουδαιότερο παιχνίδι διεξάγεται το Σάββατο στην Κρέστενα, ανάμεσα στον Ξενοφώντα και τη Δόξα Ν.Μανωλάδας. Ο Ξενοφών έχει ξεκινήσει με το απόλυτο, 3 στα 3, με δύο διπλά σε Ενωσιακό (κόντρα στη Θύελλα) και Βαρθολομιό και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Η Δόξα έχει 2 στα 3, καθώς ηττήθηκε στο Επιτάλιο από τον Αλφειό.

Δυνατό ματς αναμένεται και στην Αμαλιάδα, την Κυριακή, στο ντέρμπι της Ήλιδας ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Ο ισχυρός Αστέρας, που μεσοβδόμαδα ενισχύθηκε με τον 23χρονο μπακ-χαφ, Κυριάκο Γεωργόπουλο από τον Αίαντα, έχει το απόλυτο των νικών και ο Ολυμπιακός 2 στα 3 (έχει ηττηθεί στη Μανωλάδα από την Προοδευτική).

Ο Πανηλειακός, που και αυτός έχει μόνο νίκες και προέρχεται από την ευρεία νίκη επί της Προοδευτικής, παίζει το Σάββατο στην Ανδραβίδα με τη Δάφνη, η οποία δείχνει αρκετές αδυναμίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δεν έχει ακόμα βαθμό.

Επίσης το Σάββατο, στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, αναμένεται δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στη Θύελλα Καταραχίου και τη Νίκη Τραγανού. Η μεν Θύελλα έχει καλό ρόστερ στην επιστροφή της στην Α1, αλλά ελέω  δύσκολου προγράμματος έχει μόλις ένα βαθμό μέχρι στιγμής, η δε Νίκη είναι δυνατή και φέτος, όπως μας έχει συνηθίσει  8 χρόνια τώρα και είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Το τέταρτο ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο είναι αυτό ανάμεσα στην Προοδευτική του Χρήστου Νικολετάκη, που ενισχύθηκε με τον «κανονιέρη» Ανδρέα Γούρμο και το νεοφώτιστο Πέλοπα Πελοπίου, που είναι χωρίς βαθμό.

Την Κυριακή, πέρα από το ντέρμπι της Ήλιδας, θα διεξαχθούν άλλα τρία ματς. Στο Επιτάλιο ο Αλφειός που έχει μία νίκη σε τρία ματς (έχοντας όμως παίξει ήδη με Ξενοφώντα, Δόξα και Τραγανό) θα υποδεχτεί τον Πέλοπα Πύργου των δύο νικών. Στο Γούμερο η Ολυμπιάδα θα φιλοξενήσει τον Ηλειακό Βαρθολομιού, με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιο στόχο, την παραμονή. Τέλος στον Πλάτανο, ο Ερμής, όπου θα συνεχίσει στον πάγκο ο παίκτης-προπονητής Γιώργος Φωτόπουλος, θα ψάξει την πρώτη του νίκη με αντίπαλο τον μαχητικό Κεραυνό, που πήρε εύκολα το τρίποντο κόντρα στο Πελόπιο. Το πρόβλημα με το δελτίο του Μοχάμεντ ξεπεράστηκε και ο ψηλόσωμος Μαροκινός γκολκίπερ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ του Ερμή.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 10/10-Ώρα 4μ.μ.

Προοδευτική-Πελόπιο

Δάφνη-Πανηλειακός

Θύελλα-Νίκη Τρ.

Ξενοφών-Δόξα Ν.Μ.

 

Κυριακή 11/10-Ώρα 4μ.μ.

Αστέρας-Ολυμπιακός Σ.

Αλφειός-Πέλοπας

Ολυμπιάδα-Ηλειακός Β.

Ερμής-Κεραυνός


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος