FOLLOW US: facebook twitter

Α1 DEDALOS SECURITY: Ντέρμπι στη Ν.Μανωλάδα

Ημερομηνία: 30-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο Γούμερο ο Πανηλειακός, εντός Αστέρας και Ξενοφών

 

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 6η αγωνιστική στην Α1 DEDALOS SECURITY και το σπουδαιότερο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Ν.Μανωλάδα. Εκεί, η Δόξα θα υποδεχτεί τη Νίκη Τραγανού. Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη με τρεις νίκες και δύο ήττες βρίσκεται στην 6η θέση σε ισοβαθμία με Ολυμπιακό Σαβαλίων και Κεραυνό Βρίνας και θα κυνηγήσει τη νίκη για να μείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις. Η Νίκη όμως είναι πολύ δυνατή, έχει το απόλυτο (5 στα 5) και προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ξενοφώντα.

Ο επίσης πρωτοπόρος Πανηλειακός (ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Νίκη Τραγανού) παίζει την Κυριακή στο Γούμερο με την Ολυμπιάδα, στην οποία θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Παναγιώτης Ρήγας. Αστέρας και Ξενοφών έχουν θεωρητικά βατές αποστολές. Ο Αστέρας υποδέχεται το Σάββατο το Πελόπιο και ο Ξενοφών την ίδια μέρα τον Πέλοπα Πύργου. Το τέταρτο και τελευταίο ματς που διεξάγεται το Σάββατο είναι το… ματς παραμονής ανάμεσα στη Δάφνη και τον Ερμή στην Ανδραβίδα.

Την  Κυριακή, πέρα από το Ολυμπιάδα-Πανηλειακός θα διεξαχθούν άλλα τρία ματς, αμφίρροπα. Στα Σαβάλια ο Ολυμπιακός, που έχει τρία στα τρία στην έδρα του, περιμένει τον Ηλειακό Βαρθολομιού των 4 βαθμών, ο δυνατός στο Επιτάλιο Αλφειός υποδέχεται την σκληροτράχηλη Προοδευτική και τέλος στο Ενωσιακό η Θύελλα που έκανε σεφτέ στις νίκες με τον συντοπίτη Πέλοπα, αντιμετωπίζει την έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος, τον Κεραυνό Βρίνας.

Σάββατο 31/10-Ώρα 3μ.μ.

Δόξα Ν.Μ.-Νίκη Τρ.

Ξενοφών-Πέλοπας

Αστέρας-Πελόπιο

Δάφνη-Ερμής

 

Κυριακή 1/11-Ώρα 3μ.μ.

Ολυμπιάδα-Πανηλειακός

Θύελλα-Κεραυνός

Ολυμπιακός Σ.-Ηλειακός Β.

Αλφειός-Προοδευτική


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος