FOLLOW US: facebook twitter

A1 DEDALOS SECURITY: Στη σέντρα…

Ημερομηνία: 21-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Πρεμιέρα την Κυριακή για τη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου

 

Το νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας κάνει σέντρα την Κυριακή στις 5μ.μ.. Ένα πρωτάθλημα με 15 ομάδες καθώς ο Κένταυρος Μαγούλας απέσυρε τη συμμετοχή του, ένα πρωτάθλημα με πλέι-οφ αλλά και πλέι-άουτ, από τα οποία θα υποβιβαστούν τουλάχιστον τέσσερις ομάδες (πέντε με την Μαγούλα). Για την άνοδο, θα παλέψουν Ξενοφών και Ενιπέας, σύμφωνα με τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων. Αμφότεροι έχουν δύσκολο έργο στην πρεμιέρα. Ο Ξενοφών πάει στη Ν.Μανολάδα να κοντραριστεί με τη δυνατή Δόξα, παρότι άργησε να συσταθεί φέτος. Ο Ενιπέας θα βρεθεί στα Σαβάλια για να αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο Ολυμπιακό Σαβαλίων, που μπορεί  να μην ενισχύθηκε αλλά διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές.

Από κει και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Ζαχάρως με τον Ηλειακό Λεχαινών, δύο ομάδες ενισχυμένες που αναμένεται να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Όπως και ο Αλφειός του Κώστα Μπακάλη που παίζει στο Σιμόπουλο με την Πηνεία. Η ανανεωμένη Θύελλα Καταραχίου του Παναγιώτη Ρήγα  υποδέχεται τη νεοφώτιστη Ολυμπιάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου και ο επίσης νεοφώτιστος Αίας το Κουρτέσι. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το δυνατό ματς ανάμεσα στα Μακρίσια και την Προοδευτική.

To πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Κυριακή 23/9 – Ώρα 5μ.μ.

Δόξα Ν.Μανολάδας – Ξενοφών Κρεστένων, Ολυμπιακός Σαβαλίων – Ενιπέας Λατζοΐου, Αίας Γαστούνης – Κουρτέσι, Ολυμπιακός Ζαχάρως – Ηλειακός Λεχαινών, ΑΕ Πηνείας – Αλφειός Επιταλίου, Θύελλα  Καταραχίου- Ολυμπιάδα Γουμέρου,

Κένταυρος Μαγούλας – Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου  0-3α.α.

 

Δευτέρα 24/9 – Ώρα 5μ.μ.

Μακρίσια – Προοδευτική


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος