FOLLOW US: facebook twitter

Α. Τρυφωνόπουλος: «To πρώτο βήμα έγινε, δυνατός αντίπαλος το Τραγανό»

Ημερομηνία: 01-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η άποψη του προπονητή του Πανηλειακού για τα πλέι-οφ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή Ηλείας

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Αναδείχτηκε την Κυριακή ο πρώτος αντίπαλος του Πανηλειακού στα πλέι-οφ και αυτός είναι η Νίκη Τραγανού, που τερμάτισε στην 2η θέση του 2ου Ομίλου της Α1 DUOMO-MONK. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εύκολη πρωτιά στον 1ο Όμιλο, τώρα έχουν μπροστά τους τα δύσκολα, τα ημιτελικά και τα τελικά των πλέι-οφ, όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής Ηλείας και εν συνεχεία, αν στεφθούν Πρωταθλητές, τα μπαράζ ανόδου με τους πρωταθλητές άλλων 6 Ενώσεων, με τα εισιτήρια για την Γ΄ Εθνική να είναι τρία.

Ο τεχνικός του Πανηλειακού, Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τα ματς με τη Νίκη Τραγανού και τον αποκλειστικό στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. «Το πρώτο βήμα έγινε με την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο και τώρα έχουμε μπροστά μας το δεύτερο σκαλοπάτι στην πορεία μας για τον στόχο που έχουμε θέσει, τα ημιτελικά των πλέι-οφ κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως η Νίκη Τραγανού. Όλα τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη σημασία και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Είναι ματς που δεν συγχωρούνται λάθη, μετράει ποιος είναι πιο έτοιμος και πιο τυχερός εκείνη την στιγμή, είναι πολλά που παίζουν ρόλο, δεν μπορείς να πεις ότι ο καλύτερος πάντα κερδίζει σε αυτά τα παιχνίδια. Ένας τραυματισμός ή ένα κρούσμα Covid-19 μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, καθώς ένας ποδοσφαιριστής με Covid-19 δεν επανέρχεται εύκολα στην προτέρα κατάσταση. Άρα όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν ξέρει πως θα κυλήσουν τα πράγματα. Για μας, όμως, ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Ο πρώτος στόχος ήταν να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και το καταφέραμε. Έγινε το πρώτο βήμα και έχουμε ακόμα να κάνουμε τα επόμενα βήματα για να φτάσουμε στην επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πανηλειακός, και το 0-0 με την Βρίνα, ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Ο Πανηλειακός προχθές ήταν πολύ καλός, έβγαλε πάρα πολύ καλές φάσεις, σε ένα κάκιστο γήπεδο που δεν βοήθησε καθόλου, κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζαν και οι 11 πίσω. Κάναμε πολλές φάσεις από δεξιά και αριστερά, κάναμε κινήσεις, βγάλαμε ενέργεια και δύναμη, απλά μας έλειψε το γκολ. Επιπλέον ήταν ένα ματς αδιάφορο βαθμολογικά και είχα πει στα παιδιά ότι εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και να μην χάσουμε κάποιον παίκτη ενόψει των πλέι-οφ. Θα μπορούσε και ο διαιτητής να δώσει τα δύο πέναλτι, που για μένα ήταν πέναλτι. Είμαστε σε καλό δρόμο και περιμένουμε να τελειώσουμε με τα δύο παιχνίδια, αυτό της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και των προημιτελικών του Κυπέλλου, και μαζί με την μεταγραφική ενίσχυση, η ομάδα να είναι όσο γίνεται πιο έτοιμη στα κρίσιμα ματς που έρχονται. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος