FOLLOW US: facebook twitter

Α. Τρυφωνόπουλος: «Οι ημιτελικοί με Τραγανό μας έκαναν πιο έτοιμους»

Ημερομηνία: 05-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πανηλειακού για τα ματς με το Τραγανό και τους τελικούς που έρχονται με τον Ξενοφώντα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Πανηλειακός έστω και με τρεις ισοπαλίες προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 DUOMO-MONK, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ξενοφώντα και ο ερυθρόλευκος τεχνικός, Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, σε δηλώσεις του στην «Πρωινή» αναγνώρισε την αξία της Νίκης Τραγανού και τόνισε πως οι δύσκολοι αυτοί ημιτελικοί αγώνες κάνουν τον Πανηλειακό καλύτερο και πιο έτοιμο για τους τελικούς με τον Ξενοφώντα.

Ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος δήλωσε αρχικά: «Ο στόχος επετεύχθη, να περάσουμε στους τελικούς, συνεχίζουμε στο επόμενο βήμα προσηλωμένοι στο στόχο μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και στην ομάδα του Τραγανού για την προσπάθεια που έκανε. Πραγματικά είναι ένας άξιος αντίπαλος, ο οποίος έδωσε και σε μας αξία μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολοι οι ημιτελικοί και η δυσκολία αυτών των αγώνων μάς έκαναν ακόμα καλύτερους και πιο έτοιμους για τους τελικούς».

Στην διαπίστωσή μας ότι η εικόνα του Πανηλειακού δεν ήταν τόσο καλή στους ημιτελικούς, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες, ο Α. Τρυφωνόπουλος είπε: «Σε αυτά τα ματς μετρά το αποτέλεσμα, διότι υπάρχει πίεση και άγχος. Συν τοις άλλοις, παίζαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Εμάς, την Κυριακή μας ενδιέφερε να κρατήσουμε το μηδέν και από κει και πέρα να δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε. Αν εξαιρέσουμε την φάση του Καλογερόπουλου στο 55΄ δεν απειληθήκαμε περαιτέρω και είχαμε φάσεις να σκοράρουμε».

Όσο για τους τελικούς με τον Ξενοφώντα, αν θεωρεί ότι θα είναι ακόμα πιο δύσκολοι οι αγώνες αυτοί, ανέφερε: «Βέβαια, θα είναι πιο δύσκολοι, διότι ο Ξενοφών αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σχέση με τον Ξενοφώντα που παίξαμε στην κανονική περίοδο. Είναι μια ομάδα που έχει ενισχυθεί, θα είναι πιο ξεκούραστη, διότι εμείς έχουμε δώσει έναν ημιτελικό παραπάνω και θα δώσουμε και τα δύο ματς Κυπέλλου με τον Αίαντα, τα οποία δεν ξέρεις τι μπορεί να βγάλουν. Θα είναι δύσκολα ματς οι τελικοί, αλλά είμαι αισιόδοξος. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και τα παιδιά δείχνουν ότι ξέρουν πώς να λειτουργήσουν και τι να κάνουν μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Ο Πανηλειακός έχει τώρα μπροστά του, αύριο, Τετάρτη τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αίαντα στη Γαστούνη (ώρα 5μ.μ.) και την προσεχή Κυριακή τον επαναληπτικό στον Πύργο. Ο τεχνικός του Πανηλειακού, προτίθεται να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, ώστε να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω ενόψει των τελικών της Α1 με τον Ξενοφώντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος