FOLLOW US: facebook twitter

Α. Τρυφωνόπουλος: «Να ανεβάσουμε επίπεδο τον Πανηλειακό- Ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει»

Ημερομηνία: 14-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, μετά από 6 μήνες αφότου οδήγησε τον Πανηλειακό στην Γ΄ Εθνική, επέστρεψε στον ερυθρόλευκο πάγκο για να καθοδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Ο 46χρονος προπονητής από το Καράτουλα αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να φέρει τον Πανηλειακό σε τροχιά ανόδου, να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον προβιβασμό στην Super League 2, που είναι και ο στόχος που έχει τεθεί από την Διοίκηση.
O Τρυφωνόπουλος γύμνασε χθες για πρώτη φορά τους παίκτες και το Σάββατο θα κοουτσάρει την ομάδα στο ντέρμπι με τον Αιολικό στον Πύργο. Και τέσσερις μέρες μετά, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, υπάρχει και δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι, με τον ιστορικό Πανιώνιο, επίσης στο «Μαρακανά».
Ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος δήλωσε χθες στην «Πρωινή» για την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία σε μια δύσκολη συγκυρία όπως του αναφέραμε: «Στον Πανηλειακό δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες συγκυρίες, δεν είναι ποτέ εύκολος ο δρόμος, μιλάμε για την μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα στην Ηλεία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε ουσία και αποτελέσματα. Για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα. Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο ξανά, όπως παλιά, να ενεργοποιήσουμε κάθε Ηλείο απ’ άκρη σ’ άκρη στο νομό και να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά, διότι μόνο έτσι θα είμαστε δυνατοί».
Στην ερώτησή μας αν θεωρεί πως ο Πανηλειακός μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην Super League 2, ο Τρυφωνόπουλος απάντησε: «έχω δει την ομάδα κι έχει δυνατότητες. Είναι κλειδί τα δύο επόμενα παιχνίδια με Αιολικό και Πανιώνιο στον Πύργο. Αν πάρουμε καλά αποτελέσματα θα μείνουμε κοντά στην κορυφή και με κάποιες μεταγραφές τον Γενάρη, θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Πρέπει σε αυτά τα δύο ματς να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να μας στηρίξει, να θυμηθούμε παλιές καλές στιγμές, να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να κοιτάξουμε το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος