FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Ζητά την στήριξη των φιλάθλων στον κομβικό αγώνα με Δίωνα

Ημερομηνία: 18-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας δίνει την Κυριακή, στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Αμαλιάδας, κόντρα στον Δίωνα Κυπαρισσίας, τον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς. Κι αυτό γιατί με νίκη σφραγίζει ουσιαστικά την παραμονή στην Γ΄ Εθνική από παρά πολύ νωρίς, σε ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό και στην πρώτη ολοκληρωμένη παρουσία του σε εθνικές κατηγορίες. Ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα την Κυριακή αναφέροντας τα εξής: «Σε μια αγωνιστική χρονιά που οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και τα προβλήματα λόγω πανδημίας ταλαιπωρούν τις ομάδες, ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας βρήκε τον τρόπο να έχει πετύχει ήδη έξι νίκες και να ψάχνει την έβδομη. Με ένα ρόστερ με άκρως ηλειακό χρώμα, αφού οι δώδεκα στους δεκατέσσερις αθλητές είναι Ηλείοι, ενώ αρκετοί από αυτούς είναι αθλητές που ξεκίνησαν πριν 5 χρόνια στις τοπικές κατηγορίες της ΕΣΚΑΗ οδηγώντας την ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Αυτή ήταν και η μεγάλη χαρά όλης της παρέας, βλέποντας αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται στην Κρήτη βάζοντας την σφραγίδα τους σε μια μεγάλη εμφάνιση η οποία δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε -άδικα – με το ανάλογο αποτέλεσμα. Αυτά λοιπόν τα παιδιά της Ηλείας καλούνται όλοι οι φίλοι του μπάσκετ να βοηθήσουν την Κυριακή το απόγευμα να πετύχουν για άλλη μια χρονιά τους στόχους τους.

Ο Δίων Κυπαρισσίας με ρεκόρ 3-8 είναι στη ζώνη των ομάδων που κινδυνεύουν άμεσα και αυτό είναι κάτι που τον καθιστά επικίνδυνο, αφού ψάχνει εναγωνίως νίκες.

Αυτή την Κυριακή, όμως, είναι η μέρα που όλοι πιστεύουμε ότι θα γιορτάσουμε μαζί την πρόωρη παραμονή στην κατηγορία. Όλη η οικογένεια του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας κάνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας να στηρίξει τους αθλητές να φτάσουν στη νίκη παραμονή. Κυριακή στις 5 το απόγευμα πάμε στο Κλειστό, στηρίζουμε τα παιδιά μας», καταλήγει η ανακοίνωση-κάλεσμα του Α.Σ.Σ. για το παιχνίδι με τον Δίωνα Κυπαρισσίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος