FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Στις 7μ.μ. σήμερα κόντρα στην Τρίπολη

Ημερομηνία: 19-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας υποδέχεται σήμερα, Κυριακή, στις 7μ.μ. και όχι στις 5μ.μ. τον Σ.Δ.Υ. Τρίπολης, για την 8η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Μετά από συμφωνία των δύο ομάδων η ώρα έναρξης του αγώνα άλλαξε, αργά το βράδυ του Σαββάτου.
Η ηλειακή ομάδα θέλει απαραιτήτως τη νίκη, ώστε να μπορέσει να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία, καθώς στόχος είναι να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή και από κει και πέρα να δει πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει. Ο Σ.Δ.Υ. Τρίπολης είναι μια ομάδα που στην έδρα της είναι ανταγωνιστική αλλά αποδυναμώνεται μακριά από την Τρίπολη (έχει μόνο ήττες, από Εργοτέλη, Διαγόρα, Ήφαιστο, Καλαμάτα) κι έτσι ο Α.Σ.Σ. με την ποιότητα που διαθέτει και την δύναμη της έδρας, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, καθώς την Τρίτη ενσωματώθηκε και ο στρατευμένος Σπύρος Θεοδωρόπουλος, που πήρε μετάθεση στην Ηλεία, κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν πάνοπλοι.
H Διοίκηση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας καλεί τον κόσμο να στηρίξει σήμερα την προσπάθεια των παικτών, στην τελευταία τους παράσταση για το 2021.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Κυριακή 19/12

Ώρα 4μ.μ.

Διαγόρας – Καλαμάτα

 

Ώρα 5μ.μ.

Δίων Κυπ. – Παναχαϊκή

Εργοτέλης – Ήφαιστος/Αχιλλέας

Γλαύκος – Αίολος Αγυιάς

 

Ώρα 7μ.μ.

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας – ΣΔΥ Τρίπολης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος