FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Με Ήφαιστο/Αχιλλέα την Κυριακή στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 03-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας, για την 6η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας υποδέχεται την Κυριακή, στις 5μ.μ., τον Ήφαιστο/Αχιλλέα, για την 6η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και θέλει την τρίτη συνεχόμενη νίκη για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη έχει καλή ψυχολογία από τις σπουδαίες νίκες στην Κυπαρισσία κόντρα στον Δίωνα και με τον Διαγόρα εντός και θέλει να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία της. Έχει 3 νίκες και 1 ήττα μέχρι στιγμής, ενώ έχει και αγώνα λιγότερο, το εξ αναβολής με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, που ορίστηκε για την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας είναι μια υπολογίσιμη ομάδα με κάποιους πολύ έμπειρους παίκτες με πολλές παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες, όπως ο Κώστας Κεφαλάς και ο Θεοδόσης Γκόβας, αλλά και πιο νεαρούς-ικανούς μπασκετμπολίστες (Ντούλες, Βεργανελάκης, Γιαννούτσος) και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Άλλωστε, στον όμιλο έχει φανεί πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές δυναμικότητας και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Το παιχνίδι, λοιπόν, χρειάζεται προσοχή από τον Α.Σ.Σ., που θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία του 1ου Ομίλου.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από την γνωστή απουσία του στρατευμένου Θεοδωρόπουλου και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο.

 

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 4/12-Ώρα 5μ.μ.
Εργοτέλης – Διαγόρας Ρόδου

Κυριακή 5/12-Ώρα 5μ.μ.
Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας-Ήφαιστος/Αχιλλέας
ΣΔΥ Τρίπολης – Αίολος Αγυιάς
Δίων Κυπαρισσίας – ΣΚ Καλαμάτα

Τετάρτη 15/12-Ώρα 6μ.μ.
Γλαύκος – Παναχαϊκή


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος