FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Μ.Α. Ν. Ηλείας: Ο απολογισμός του 42ου Ολυμπιακού Ράλλυ

Ημερομηνία: 19-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έπεσε η αυλαία του 57ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και Κυπέλλου Χώματος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με το Ολυμπιακό Ράλλυ να διεξάγεται κάτω από πολύ ωραίες συνθήκες και με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στα βουνά και στο πανέμορφο δρυοδάσος της Φολόης.

Το Α.Σ.Μ.Α. Ν. Ηλείας έκανε τον απολογισμό του 42ου Ολυμπιακού Ράλλυ για τους αθλητές του αναφέροντας τα εξής:
1ος στην κατηγορία C4/E10 ο Γιώργος Μανέτας με τον δικό μας αθλητή συνοδηγό τον Τάσο Παρασκευόπουλο και με Toyota Corolla AE111 έκαναν έναν όμορφο αγώνα χωρίς προβλήματα! Ντεμπούτο στους αγώνες έπειτα μια δεκαετία για τον Αντώνη Δημόπουλο με συνοδηγό τον Χρήστο Ξυνή και το ολοκαίνουριο Toyota Starlet EVO KP60 κατάφεραν να διεκδικήσουν την 2η θέση στην κατηγορία C4/E10 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την 1η θέση στην C4/E10 στο Κύπελλο Χώματος, καθώς δεν μπόρεσαν να ευχαριστηθούν τον αγώνα όπως ήθελαν, διότι από την πρώτη κιόλας ειδική διαδρομή είχαν προβλήματα με το σύστημα διεύθυνσης.
Τάσος Αναστασόπουλος και Αχιλλέας Παρασκευόπουλος με Toyota Corolla AE92 ένα δίδυμο που έδεσε από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα του αγώνα, άφησαν πίσω όλες τις ατυχίες του τελευταίου καιρού και αφού έκαναν ένα απροβλημάτιστο αγώνα τερμάτισαν στην 3η θέση της κατηγορίας C4/E10 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Χρήστος Χατζόπουλος και Αριστέα Χατζοπούλου, μπαμπάς και κόρη, ένας δυνατός συνδυασμός, αλλά τα προβλήματα δεν έλειψαν γι’ αυτούς καθώς στην Φολόη 2 ένας κομμένος επιλογέας ταχυτήτων δεν τους άφησε περιθώρια για μια καλή θέση και έτσι τερμάτισαν στην 5η θέση της κατηγορίας C4/E10 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και στην 2η θέση στο Κυπέλλου Χώματος.
Ο Βασίλης Ντερμας με συνοδηγό τον δικό μας Γιώργο Λαδά με BMW E30 έκαναν έναν ωραίο αγώνα και κατέκτησαν την 2η θέση στην κατηγορία C3/E11.
Ο Τάσος Τσαγκαράκης με συνοδηγό τον δικό μας Στάθη Κουφωλιά με BMW E30 GPX έκαναν και αυτοί έναν άμορφο και απροβλημάτιστο αγώνα και κατέκτησαν την 3η θέση στην κατηγορία C3/E11.
Το Σωματείο απευθύνει σε όλους τους αθλητές του πολλά συγχαρητήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος