FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Συνεχίζουν οι ηγετικοί Πάρης, Αναμουρλίδης

Ημερομηνία: 19-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ξενοφών Κρεστένων συνεχίζει την επάνδρωση του ρόστερ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας και ανανέωσαν δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και πολύτιμα στελέχη της ομάδας όσα χρόνια είναι στον Α.Ο. Ξενοφών, τα οποία είναι πολλά. Ο λόγος για τον 31χρονο επιθετικό Πάρη Κωνσταντόπουλο, το «βαρύ πυροβολικό» των ερυθρόλευκων εδώ και 6 χρόνια, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν σκόραρε 10 φορές σε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, και για τον επίσης 31χρονο Κυριάκο Αναμουρλίδη, ο οποίος θα είναι ο στυλοβάτης της άμυνας των «Στρατηγών» για ένατη συνεχή σεζόν!

Δύο εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών στην Ηλεία σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα, που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Α.Ο. Ξενοφών και έχουν μεγάλο μερίδιο στις σπουδαίες  επιτυχίες της ομάδας την τελευταία εξαετία.

Από κει και πέρα, χθες αναμενόταν να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Γιώργο Καλαντζή, ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα συνεχίσει και αυτός να φορά τα ερυθρόλευκα. Θα ακολουθήσει η προώθηση τριών-τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία και εν συνεχεία ο Α.Ο. Ξενοφών θα προχωρήσει άμεσα στην μεταγραφική του ενίσχυση, με στόχο να είναι ανταγωνιστικός και στο νέο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του έμπειρου παίκτη-προπονητή Ντέγιαν Μιλοσέσκι ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Καλλικώμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος