FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών Κρεστένων: Γενική Συνέλευση και εκλογές την Δευτέρα

Ημερομηνία: 26-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Ξενοφών όρισε Γενική Συνέλευση για την προσεχή Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, της οποίας θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Η απερχόμενη Διοίκηση στην ανακοίνωση-πρόσκληση που εξέδωσε χαρακτηρίζει απαραίτητη την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μελών, ώστε η ομάδα να εκλέξει ένα δυνατό και σταθερό Δ.Σ. και ο Ξενοφών να συνεχίσει να αποτελεί ένα ισχυρό σωματείο και την επόμενη διετία.

Η πρόσκληση του Δ.Σ. για την Γ.Σ. της Δευτέρας αναφέρει τα εξής:

«Προσκαλούμε όλα τα μέλη του Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στις 18:00 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρέστενας στην Κρέστενα με θέματα:
1. Διοικητικός Απολογισμός
2. Οικονομικός Απολογισμός
3. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεκτικής Επιτροπής

Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μελών είναι απαραίτητη γιατί θα εξασφαλίσει την εκλογή ενός δυνατού και σταθερού Δ.Σ. της ομάδας μας και θα βοηθήσει τον Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ να συνεχίσει να είναι ένα ισχυρό σωματείο και την επόμενη διετία.

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από 18:00 έως 20:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη. Απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στο email aoxenofonkrestenon@gmail.com έως την Κυριακή 28/11/2021 στις 21:00 (δηλώστε όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός, τηλέφωνο και για ποιο όργανο θέτετε υποψηφιότητα – Δ.Σ ή Εξελεκτική Επιτροπή)
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται για την μη διασπορά του covid-19.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος