FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Μακρισίων: «Τεράστια ηθική και νομική δικαίωση»

Ημερομηνία: 04-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τεράστια δικαίωση για τον Α.Ο. Μακρισίων, ο οποίος έδωσε μεγάλο αγώνα για να δικαιωθεί στις δικαστικές αίθουσες, μετά την απόφαση της ΕΠΣΗ να τον παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή. Η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε αποφασίσει στις 13 Ιουλίου αφαίρεση 6 βαθμών και 2.000 ευρώ πρόστιμο στον Α.Ο. Μακρισίων για «αλλοίωση» της κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με εκείνη την απόφαση ο Α.Ο. Μακρισίων υποχωρούσε από την 3η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στην άνοδο, και θα την έπαιρνε ο Κένταυρος Σωστίου. Ο Α.Ο.Μ., εντούτοις, δεν παράτησε την υπόθεση, άσκησε έφεση διαμέσου του έγκριτου και πολύπειρου νομικού του, Χάρη Γρηγορίου, και η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. αποφάσισε χθες πως δεν υπάρχει πλαστογραφία στην κάρτα υγείας και απέρριψε την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Κάτι που σημαίνει πως ο Α.Ο.Μ., ύστερα από μεγάλο δικαστικό αγώνα, δικαιώθηκε, η βαθμολογία της Α2 μένει ως έχει και η ομάδα των Μακρισίων παίρνει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία Ηλείας, ως τρίτη στη βαθμολογία. Μια άνοδο που είχε κατακτήσει δικαίως αγωνιστικά, η ομάδα του Τάσου Γκότση.

«Στην αρχή το κακό θριαμβεύει και πάντα στο τέλος ηττάται»

Ο Α.Ο.Μ. εξέδωσε χθες το απόγευμα ανακοίνωση, όπου κάνει λόγο για μεγάλη ηθική και νομική δικαίωση. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Τεράστια ηθική και νομική δικαίωση του Α.Ο. Μακρισίων καθώς σήμερα εξεδόθη η υπ’ αριθμόν 46/2022 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία εξαφάνισε την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας ΕΠΟ, που επέβαλε ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών στην ομάδα μας και χρηματικό πρόστιμο για πλαστογραφία στον αγώνα με τον Διγενή Χαριάς μετά από καταγγελία της ΕΠΣ Ηλείας. Ανατράπηκε η απόφαση και απαλλάχθηκε η ομάδα από κάθε κατηγορία και κυρίως δεν της αφαιρούνται τελικά οι 6 βαθμοί. Μετά από μια μεγάλη δικαστική περιπέτεια της ομάδας μας ήρθε τελικά η απόλυτη δικαίωσή της. Η πίστη μας στο δίκαιο και την ηθική της ομάδας και του κόσμου της δικαιώθηκε και πλέον η ομάδα είναι έτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, που είναι πάντα δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον δικηγόρο μας Θεοχάρη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του, που για δεύτερη φορά με επιμονή δικαίωσαν την ομάδα μας στην Επιτροπή Εφέσεων με απόλυτη ανατροπή και για το νομικό αγώνα και την στήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη δικαστική δικαίωση για την ομάδα μας. Για όσους πολέμησαν την ομάδα μας καθ’ όλη την φετινή αγωνιστική περίοδο τους αφιερώνουμε το εξής: Στην αρχή το κακό θριαμβεύει και πάντα στο τέλος ηττάται».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος