FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Μ.Ο.: «Πρωταρχικός σκοπός είναι η ασφάλεια»

Ημερομηνία: 20-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ευχαριστήριο για τον 3ο Αγώνα του Π.Π. Motocross

Η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. διοργάνωσε έναν εξαιρετικό αγώνα για τον 3ο Γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (11-12 Ιουνίου) στην πίστα του Πλατάνου, με την λέσχη της Αρχ. Ολυμπίας να παίρνει άριστα στο οργανωτικό κομμάτι.

Η Διοίκηση της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. σε ανακοίνωσή της τόνισε πως πρωταρχικός σκοπός στην διεξαγωγή των αγώνων είναι η ασφάλεια όλων και ευχαρίστησε τους αγωνιζόμενους, την ΑΜΟΤΟΕ, τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και όλους όσους συνέβαλαν στην καθ’ όλα άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

«Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. αναφέρει τα εξής:

«Το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γίνεται δέκτης θετικών σχολίων για την διεκπεραίωση του 3ου Πανελληνίου Αγώνα Motocross 2022. Σίγουρα πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης (θεωρούμε πως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας) και πάντα θα προσπαθούμε για έναν ασφαλή και διασκεδαστικό αγώνα για όλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρωταρχικός σκοπός όλων είναι η ασφάλεια και ζητάμε την κατανόηση από κάποιους που αντιδρούν αρνητικά, στην προσπάθειά μας για την τήρηση των κανονισμών και την εφαρμογή τους, σε όποιο βαθμό είναι εφικτό. Δεν χρειάζεται να είμαστε παγκόσμιου επιπέδου πίστα για να τηρούμε τους κανονισμούς, για την ασφάλεια την δική μας, των αθλητών και των παιδιών μας, χρειάζεται όμως και μπορούμε και εμείς και εσείς ως συμμετέχοντες να αποκτήσουμε παγκοσμίου νοοτροπία και τότε ίσως καταφέρουμε και κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα εμπρός. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή σας, που μας εμπιστευτήκατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ευχαριστούμε θερμά την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. που μας εμπιστεύεται κάθε χρόνο για την διεκπεραίωση Πανελλήνιου Αγώνα, ευχαριστούμε τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, τους γιατρούς του αγώνα και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ευχαριστούμε τα Α.Σ. Άρης Πεντέλης και ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ που μας πρόσφεραν και μας προσφέρουν την συνδρομή τους σε κάθε αγώνα μας καθώς και την επιτροπή του αγώνα τους κ.κ. Τσάγκλα Νίκο και Λαφογιάννη Νίκο. Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. για τις επιδόσεις τους και την μεγάλη τους προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δεν τους αναφέρουμε ξεχωριστά γιατί η αμάδα της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. εκτός από τους αγωνιζόμενους πλαισιώνεται από ανθρώπους “αφανείς ήρωες” που δίνουν κάθε φορά τον δικό τους αγώνα για την άρτια οργάνωση και διατέλεση του event. Θα ξεχωρίσουμε όμως τους μικρούς πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές μας, την Ιβανούδη Ηλιάνα στην κατηγορία ΜΧ50 και τον Μακρυγεώργο Γρηγόρη στην κατηγορία ΜΧ85, ο οποίος κατέκτησε και την 6η θέση, πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και να διασκεδάζουν με αυτό που κάνουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος