FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Α.Π.: Κυπελλούχοι Χώματος οι Λαϊνόπουλος-Παπαδόπουλος

Ημερομηνία: 27-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το πλήρωμα της Α.Ο.Λ.Α.Π. των Στέλιου Λαϊνόπουλου-Τάσου Παπαδόπουλου, με το γνωστό σε όλους Subaru Impreza, μας έκανε όλους περήφανους με την κατάκτηση του Κυπέλλου Χώματος σε επίπεδο γενικής κατάταξης για το 2018.

Μετά και το πρωτάθλημα από τους Γιάννη Μπαντούνα – Κώστα Σούκουλη, άλλος ένας τίτλος έρχεται στην Ηλεία φέτος. Μπορεί τα πράγματα για τους Λαϊνόπουλο-Παπαδόπουλο να μην ξεκίνησαν ιδανικά, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα από την αρχή της σαιζόν, που άργησε αλλά ξεκίνησε με το Rally Sprint Καλαμάτας μετά και την ακύρωση του αγώνα της Λιβαδειάς. Μην μπορώντας έτσι να ακολουθήσουν και τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου, το Mykteo 6ο Φθινοπωρινό Rally, οι ελπίδες για διάκριση έμοιαζαν να εξανεμίζονται.

Χωρίς όμως να το βάλουν κάτω, η αντεπίθεση ήρθε εντός έδρας, στο 27ο Rally Sprint Αμαλιάδας, κερδίζοντας με διαφορά την γενική κατάταξη, φεύγοντας με πολύ σημαντικούς βαθμούς για την συνέχεια.

Στο Rally Καίτη Κυρίτση Κορίνθου – Μαύρο Ρόδο, που έμελε να είναι ο τελευταίος γύρος του Κυπέλλου, ο στόχος ήταν μόνο ένας, η νίκη. Έτσι κι έγινε με το πλήρωμα της Λέσχης μας να δείχνει πως ποτέ δεν πρέπει να τα βάζουμε κάτω.

Πρώτοι λοιπόν, με 55 βαθμούς οι αθλητές μας στην γενική κατάταξη και Τρίτοι στην κατηγορία C2. Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για το πλήρωμα μας που εντυπωσίασε σε κάθε πέρασμα του.

Επίσης, Κυπελλούχος συνοδηγός στην κατηγορία F2, για τα δικίνητα και στην C5, ο αθλητής μας Ίαν Παπανικολάου. Άφησε για φέτος το αριστερό μπάκετ για να κάτσει δεξιά στον ταχύτατο Παναγιώτη Πολυμενέα της ΑΛΑ Καλαμάτας. Συνδυασμός που φάνηκε να δουλεύει και με το παραπάνω.

Έτσι γιορτάζουμε τριπλά στον Πύργο φέτος, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Χώματος Γενικής καθώς και της F2.

Η ΟΜΑΕ έχει αναρτήσει τις τελικές βαθμολογίες του Κυπέλλου Χώματος 2018, με το Rally Sprint Μολών Λαβέ να μην γίνεται τελικά, κλείνοντας έτσι την χρονιά με 4 αγώνες, περίπτωση για την οποία προέβλεπε και η προκήρυξη στην αρχή της χρονιάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος