FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο.Λ.Α.Π.: Εννιά αθλητές στο 9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ

Ημερομηνία: 22-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 9ο Φθινοπωρινό Ράλλυ με επίκεντρο την Ιτέα και τις γύρω ειδικές διαδρομές της. Εννιά αθλητές της Α.Ο.Λ.Α.Π. θα συμμετάσχουν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Με το Νο.2 ο Γιάννης Παπαδημητρίου με τον “Παγκόσμιό” μας Νίκο Πετρόπουλο και το Skoda Fabia Rally2 αποτελούν σίγουρα ένα από τα φαβορί του αγώνα. Οι μάχες στο βουνό θα ανταμείψουν όλους. Επιστροφών συνέχεια στο Νο.7, με τον Γιάννη Μπαντούνα και συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη (ΑΛΑ Κορινθίας) που θα παλέψουν για μια θέση ψηλά στην γενική κατάταξη ανάμεσα στα θηρία, με το γνωστό σε όλους Mitsubishi EVO VI.

Νο.11 και ένα εκ των φαβορί για την C2 με το Mitsubishi EVO IX αποτελεί ο Κωνσταντίνος Τζέμος με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη (ΑΛΑ).

Το δίδυμο που δεν απογοητεύει ποτέ με τη ταχύτητα του, Νο.24, Αντώνης Αγγελόπουλος – Χρήστος Δίπλας, θα παλέψουν για την F2 με διαφορετικό όπλο από ότι τους έχουμε μάθει, ένα MG ZR 160.

Στην C6, που αναμένεται να έχει μεγάλο ανταγωνισμό, θα αγωνιστούν με το Νο. 32 οι Δημήτρης Σταυρόπουλος-Γιάννης Φωτεινογιαννόπουλος και με το Νο. 33 ο Νίκος Μοσχόπουλος με συνοδηγό την Ειρήνη Κόγια Γραμματικού, με Toyota Yaris αμφότερα τα πληρώματα.

Η Α.Ο.Λ.Α.Π. εύχεται σε όλους καλό αγώνα και καλή επιτυχία στους αθλητές της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος