FOLLOW US: facebook twitter

Α. Γκρουμούσας: «Μπράβο στους παίκτες, υπερέβαλαν εαυτούς»

Ημερομηνία: 21-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Κόροιβος χτυπημένος από τον κορωνοϊό, με μόλις δύο προπονήσεις σε διάστημα 8 ημερών, και χωρίς δύο παίκτες, τα αδέρφια Φώτη και Σταύρο Παναγιωτάρα, ηττήθηκε 3-2 σετ από την Ολυμπιάδα, το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό της Ήλιδας, στο πρώτο παιχνίδι του για τα πλέι-οφ της Α2 Εθνικής.

Ο προπονητής του Κοροίβου Ανδρέας Γκρουμούσας, σε δηλώσεις του στην «Πρωινή» μετά το παιχνίδι συνεχάρη τους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν: «Είχαμε πέντε παίκτες με κορωνοϊό την εβδομάδα αυτή, κάναμε δύο προπονήσεις όλες κι όλες σε διάστημα 8 ημερών, έλειπαν δύο παίκτες από το παιχνίδι, μας έλειψε ο Φώτης Παναγιωτάρας και κάναμε ηρωϊκή προσπάθεια. Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς και μπράβο τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Χάσαμε το παιχνίδι σε λεπτομέρειες».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες για άνοδο μετά από αυτή την ήττα, ο Α. Γκρουμούσας είπε: «Αν η ομάδα είναι καλά, έχουμε ελπίδες. Ένα παιχνίδι χάσαμε, μπορούμε να κερδίσουμε στην Πάτρα και να ρεφάρουμε αυτή την ήττα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό της Τετάρτης με τον Ιωνικό, όπου θέλουμε απαραιτήτως τη νίκη με τρίποντο».

Επόμενος αντίπαλος για τους Αμαλιαδίτες ο Ιωνικός Νικαίας μεθαύριο Τετάρτη στην Αμαλιάδα, στις 8μ.μ., στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος