FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Λεχαινών/Μπάσκετ: Δυναμική επιστροφή με Κουκουζέλη

Ημερομηνία: 27-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το τμήμα μπάσκετ της Α.Ε. Λεχαινών επιστρέφει στις επάλξεις μετά από ένα διάστημα που είχε αναστείλει την λειτουργία του. Προπονητής των ακαδημιών θα είναι ο καταξιωμένος Γυμναστής-Προπονητής μπάσκετ Σάκης Κουκουζέλης, που μέχρι πέρυσι ήταν για πέντε χρόνια στο Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, ενώ από το 2007 είναι προπονητής στις ακαδημίες του Υπερίωνα Αμαλιάδας.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Λεχαινών αναφέρει:

«Επιστρέφουμε δυναμικά στο πρώτο μας ιστορικά άθλημα. Με την εμπειρία από τα σωστά και λάθη 40 ετών, αποφασίσαμε να στηρίξουμε για τα επόμενα πολλά χρόνια την επαναφορά του μπάσκετ στα Λεχαινά. Εδώ που πρωτοπαίχτηκε μπάσκετ στο νομό Ηλείας ξεκινάμε από την αρχή. Με προπονητή τον καταξιωμένο Σάκη Κουκουζέλη ρίχνουμε όλο το βάρος μας στη σωστή εκμάθηση του μπάσκετ στις μικρές ηλικίες από 6 χρονών – 15 χρονών. Αγόρια και κορίτσια μαθαίνουν σωστά και αγαπούν το μπάσκετ στις ακαδημίες μας. Επιδίωξή μας είναι από την πρώτη χρονιά να έχουμε συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, γιατί το μπάσκετ είναι και παιχνίδι. Θέλουμε να ξαναδούμε μετά από πολλά χρόνια την ομάδα μας στα παιδικά κι εφηβικά πρωταθλήματα, θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας να ανταγωνίζονται στα ίσα παιδιά από τις πόλεις της περιφέρειας και μέσω αυτής της διαδικασίας να βελτιώνονται και να ψάχνουν τα όρια τους. Θέλουμε σε μερικά χρόνια να έχουμε μια αξιόλογη ανδρική κι επιτέλους γυναικεία ομάδα με παιδιά από την περιοχή μας και μόνο.

Μερικά λόγια για τον προπονητή μας: τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο μπάσκετ και με πολλά χρόνια εμπειρίας σε ακαδημίες, πολλά χρόνια ενεργό στέλεχος στο δικό μας GREEN CAMP, με αγάπη για το άθλημα είναι μαζί μας για να το μάθει στα παιδιά μας σωστά.

Το σωματείο μας επανέκτησε πρόσφατα την αθλητική αναγνώριση και στο μπάσκετ, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη χρήση των δημοσίων και δημοτικών αθλητικών χώρων και τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις της Ε.Ο.Κ..

Πρόγραμμα προπονήσεων:

Αγόρια και κορίτσια με έτος γέννησης το 2008, 2009, 2010 και 2011:

Δευτέρα 17.00-18.00

Πέμπτη 18.00-19.00

Παρασκευή 18.00-19.00

Αγόρια και κορίτσια με έτος γέννησης από το 2012 και μετά:

Δευτέρα 16.00-17.00

Πέμπτη 17.00-18.00

Παρασκευή 17.00-18.00

Οι εγγραφές (δωρεάν) γίνονται στο «Αέθλιον» τις ώρες των προπονήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες: Σάκης Κουκουζέλης, τηλ. 6938894055».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος