FOLLOW US: facebook twitter

Ά. Διγκόζης: «Πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στη Βάρδα»-Ευχές στον Μίκι Τσίρκοβιτς

Ημερομηνία: 29-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Πανηλειακού, Άγγελος Διγκόζης, δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία στη Βάρδα και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, εφόσον το 4-2 έγινε 4-4 και ευχήθηκε στο Μίκι Τσίρκοβιτς να βγει νικητής στη «μάχη» που θα δώσει. Ο 45χρονος τεχνικός τόνισε κατά τη συνέντευξη Τύπου: «Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο πάρα πολύ καλό, μια πάρα πολύ καλή ομάδα που αρέσκεται να παίζει τη μπάλα κάτω , στρωτό ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη συγκέντρωση που είχαν και παρόλο που βρεθήκαμε δύο γκολ πίσω, έδειξαν ψυχικά αποθέματα και μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Με βάση και τον αντίπαλο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και θέλω αυτή την ισοπαλία, που όπως ήρθε, είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για μας, θέλω να την αφιερώσω στη Διοίκησή μας, γιατί πραγματικά είναι νέα παιδιά που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και προσπαθούν να μη λείπει το παραμικρό από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς Τσίρκοβιτς, η ομάδα της Βάρδας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς και εύχομαι στον κόουτς, από αυτό που θα έρθει στη συνέχεια, να βγει νικητής. Πιστεύω θα το καταφέρει…».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Γιώργου Μπαρμπαρούση που πέτυχε τρία γκολ, ο Μακεδόνας τεχνικός ανέφερε: «Ήταν πάρα πολύ καλός ο Μπαρμπαρούσης, αλλά δεν πρέπει να ακυρώνουμε την προσπάθεια και των άλλων ποδοσφαιριστών, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Σίγουρα, στόχος μας είναι να βγει πρώτος σκόρερ ο Γιώργος και το ευχόμαστε πραγματικά και φυσικά όταν παίζει με καλούς αντιπάλους και έχει αυτή την απόδοση είμαστε χαρούμενοι».

Ευχές στον Μίκι

Ο Πανηλειακός εξέδωσε χθες ανακοίνωση με ευχές για τον Μίκι Τσίρκοβιτς και την περιπέτεια της υγείας που περνάει: «Θα σε περιμένουμε με το καλό στο παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσά μας να δίνεις οδηγίες στην αγαπημένη σου Mπάρτσα.

Όλα να πάνε καλά! Ο αγώνας που ξεκινάει για εσένα θα έχει έναν μόνο νικητή, τον coach Miki».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος