FOLLOW US: facebook twitter

Α. Δανιήλ: «Θα τηρηθεί η προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής»

Ημερομηνία: 07-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την Γ΄ Εθνική και τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, μίλησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο. και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Άγγελος Δανιήλ, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου, Ερμής FM.

Σχετικά με τις επιστολές που ζητούν να μην πέσει καμιά ομάδα ο Άγγελος Δανιήλ είπε: «Μην μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία, γιατί αν πας και μιλήσεις με όλες τις ομάδες από τον 6ο, 7ο, 8ο, 9ο και 10ο όμιλο όλες έχουν δίκιο. Πείτε μου εσείς αυτός που λέει κάτι να έχει παράδειγμα και το αντίθετο του τι πρέπει να γίνει. Δηλαδή αν μου λέτε εσείς ότι σε αυτό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αν περιμένουμε και πάμε με την λογική να παιχτούν όλα τα παιχνίδια, να περιμένουμε την Θύελλα να ξεκινήσει, να περιμένουμε την Θύελλα να κάνει προπόνηση, να περιμένουμε να παιχτούν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές, να μην πέσουν και μαζί Κυριακή-Τετάρτη, δεν τελειώνουμε τον Αύγουστο! Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιες ομάδες θα είναι πολύ επιβαρυμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα και κάποιες ομάδες θα περιμένουν για ένα χρονικό διάστημα ανενεργές. Τι να κάνουμε. Η συνθήκη όμως του COVID, η συνθήκη που δέχθηκαν να παίξουν, δηλαδή ξεχνάμε ότι οι μισές έλεγαν δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε και τελικά κατεβήκαν όλοι. Θεωρητικά αποδέχονται όλα αυτά. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για την ομάδα του, γιατί και εγώ έχω κάνει παράγοντας και καταλαβαίνω το πρόβλημα, αλλά από την στιγμή που συμμετέχω σε ένα πρωτάθλημα, δέχομαι το υγειονομικό πρωτόκολλο και δέχομαι να παίξω έτσι, αυτά είναι αναμενόμενα».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η προκήρυξη σχετικά με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν: «Το έχω πει χίλιες φορές, τα ξαναλέω, με μια προκήρυξη η οποία τηρείται, τελειώνουμε! Μην μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία.  Με τόσα προβλήματα που έχουμε να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα και τώρα κουβεντιάζουμε για άλλα πράγματα. Δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία».

Για το αν η προκήρυξη είναι… μπετόν-αρμέ και δεν σπάει με τίποτα: Σαφέστατα! Αυτό ισχύει, δεν μπορώ να λέω υποθέσεις και σενάρια. Ας στείλουν ότι θέλουν, αρμόδιοι να το αποφασίσουν είναι και άλλοι όχι μόνο εγώ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος