FOLLOW US: facebook twitter

A.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Νέα «βόμβα» με Πίκιο

Ημερομηνία: 20-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ενεργοποίησε και δεύτερη «βόμβα» στο μεταγραφικό κομμάτι, μετά από αυτή του Βασίλη Λυμπέρη. Απέκτησε το «πολυβόλο» Άγγελο Πίκιο που την περασμένη σεζόν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Α2 ΕΣΚΑΗ με τη φανέλα της Νίκης Προαστείου. Η ομάδα των Νιπεργιάλη-Κιούφη έχει βάλει πλώρη για τη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ και με τις προσθήκες που κάνει, είναι σίγουρο πως θα είναι πανίσχυρη και εκ των φαβορί για την άνοδο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

«Ο Άγγελος Πίκιος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του. Ο ύψους 1.90 σούτινγκ γκαρντ διακρίνεται για την έφεσή του στο σκοράρισμα. Είναι 3 φορές πρωταθλητής στην Α1 ΕΣΚΑΗ με τις ομάδες ΕΑΠ, Νίκη Προαστείου, Αλεξιώτισσα.
Με την φανέλα της Αγυιάς βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ το 2014. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Νίκη Προαστείου στην Α2 και παρότι έλειψε σε 8 παιχνίδια ήταν πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με 504 (58) πόντους».

Ο Άγγελος Πίκιος δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Οι άνθρωποι εδώ με εμπιστεύτηκαν και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους. Οι στόχοι είναι μεγάλοι, ελπίζουμε στην άνοδο και πιστεύω το μέλλον να είναι καλύτερο από αυτό που περιμένουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος