FOLLOW US: facebook twitter

Aστέρας Αμαλιάδας: Αποχωρήσεις κι ενισχύσεις

Ημερομηνία: 22-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σταθάκης και Κουμπαρούλης δεν συνεχίζουν -Τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές το Γενάρη

Δύο παίκτες αποχώρησαν από τον Αστέρα τις τελευταίες μέρες. Ο Θοδωρής Κουμπαρούλης απουσιάζει εδώ και δέκα περίπου μέρες από τις προπονήσεις ενώ μετά τον αγώνα στην Καλαμάτα αποχώρησε και ο Σταύρος Σταθάκης, ο οποίος είχε ακολουθήσει την αποστολή στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η διοίκηση του Αστέρα δεν έχει πάρει προς το παρόν επίσημα θέση για το θέμα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο παίκτες λείπουν από την ομάδα χωρίς άδεια. Αυτό σημαίνει ότι αφενός δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα, αφετέρου, επειδή παραμένουν παίκτες της ομάδας, θα πρέπει με απόφαση του συλλόγου να αποδεσμευτούν, αφού πρώτα φέρουν χρήματα ή μια ικανοποιητική πρόταση από άλλη ομάδα για να παραχωρηθούν.

Ενίσχυση το Γενάρη

Πάντως, στην ομάδα της Αμαλιάδας, ακόμα κι αν δεν αποχωρούσαν οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες, ήταν ειλημμένη απόφαση να ενισχυθεί το Γενάρη, προκειμένου να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την πρώτη θέση στον όμιλο και εν συνεχεία την άνοδο στη Football League μέσω των πλέι-οφ. Συγκεκριμένα θα αποκτηθούν σίγουρα στόπερ και σέντερ-φορ, ενώ, συνολικά, πληροφορίες λένε, πως οι βυσσινί θα ενισχυθούν με τουλάχιστον τέσσερις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος