Ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο 24-25/10 τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League 2, K-19 και Κ-17, αλλά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Κ-17, με την συμμετοχή του ΠΑΣ Πύργου στα τρία αυτά πρωταθλήματα.
Και οι τρεις ομάδες του ΠΑΣ Πύργου γνώρισαν την ήττα. Η Κ-19 (φωτό) ηττήθηκε την Κυριακή 3-0 στο γήπεδο Ελληνικού-Σουρμένων από την Athens Kallithea (2-0 ημίχρονο). Η Κ-17, που συστάθηκε τις τελευταίες μέρες και δεν είναι ακόμα έτοιμη, έχασε το Σάββατο 8-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή (ημίχρονο 4-0).
Και τέλος, οι Νεάνιδες (Κ-17) του ΠΑΣ Πύργου ηττήθηκαν 5-2 την Κυριακή στο γήπεδο Επιταλίου από την δυνατή ομάδα των Τραχώνων Αλίμου. Η αθηναϊκή ομάδα προηγήθηκε 0-2 στο 16΄, η Γαρουφαλή μείωσε στο 21΄ σε 1-2 και οι Τράχωνες έφτασαν στο 1-5. Η Οικονομοπούλου μείωσε στο τελικό 2-5 στο 56΄.
Κώστας Πλιάγκος