Ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ ενώ ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

”Με μεγάλη στενοχώρια αντικρίσαμε σήμερα το πρωί το σχολείο μας, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν στον χώρο του σχολείου και προκάλεσαν φθορές στους εξωτερικούς χώρους.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία τόσο στους γονείς όσο και στους μαθητές. Το σχολείο αποτελεί έναν χώρο ασφάλειας, προστασίας και εκπαίδευσης των παιδιών μας και τέτοιες ενέργειες μας προβληματίζουν και μας θλίβουν βαθιά.

Η Διευθύντρια του σχολείου, με αίσθημα ευθύνης, προχώρησε άμεσα στην υποβολή μήνυσης κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως, προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό και να αποδοθούν, εφόσον εντοπιστούν, οι ευθύνες.

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στεκόμαστε στο πλευρό της Διεύθυνσης, των εκπαιδευτικών και, πάνω απ’ όλα, των παιδιών μας. Ευχόμαστε το περιστατικό να διερευνηθεί άμεσα και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε το σχολείο μας να παραμένει ένας ασφαλής και προστατευμένος χώρος για όλους.

Το σχολείο μας είναι το σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε όλοι να το σεβόμαστε και να το προστατεύουμε.”

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Δημοτικού Σχολείο Νέας Φιγαλείας

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24