Μια πρωτότυπη και άκρως χρήσιμη βιωματική δράση για τους μικρούς μαθητές συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιγαλείας με τον Δήμο Ζαχάρως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στην παραλία του Κακόβατου. Με την καθοδήγηση της ναυαγοσώστριας Χριστίνας Δασκαλάκη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μέσα από το παιχνίδι βασικές τεχνικές ασφάλειας και επίπλευσης στο νερό, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με τον πιο δημιουργικό τρόπο λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ακολουθεί η αναλυτική πρόσκληση και οι πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής:

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαχάρως και τη ναυαγοσώστρια Χριστίνα Δασκαλάκη, σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή και άκρως χρήσιμη δράση στην παραλία του Κακόβατου!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Ώρα: 10:30 π.μ.

Παραλία Κακόβατου

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα βιωματικό μάθημα ναυαγοσωστικής, να γνωρίσουν βασικές τεχνικές επίπλευσης στο νερό και να ενημερωθούν για τη σωστή διαχείριση και ασφάλεια στο νερό.

Μέσα από παιχνίδι και πρακτική εξάσκηση, μαθαίνουμε πώς να απολαμβάνουμε τη θάλασσα με χαρά, υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Με αυτή την όμορφη δράση αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε τη νέα σχολική χρονιά, μια χρονιά που ευχόμαστε να είναι γεμάτη δημιουργία, χαμόγελα, όμορφες δράσεις και μοναδικές στιγμές για όλους τους μικρούς μαθητές μας!

Για τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε να ενημερώσετε έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου την κα Ελένη Κολοκάθη 697 43 29 486

Σας περιμένουμε όλους!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων