Ο Νίκος Καράμπελας είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Αίαντα στις 10 Αυγούστου, η μεταγραφή όμως δεν ολοκληρώθηκε και υπέγραψε εν τέλει στον Πήγασο Πρασίνου του Νίκου Αλεξανδρόπουλου. Μια μεταγραφή «βόμβα» που πυροδότησε ο Πήγασος, με έναν επιθετικό που ανήκει στους κορυφαίους του ηλειακού ποδοσφαίρου.
Καράμπελας και Αλεξανδρόπουλος θα συνεργαστούν ξανά ύστερα από δύο χρόνια, καθώς είχαν συνυπάρξει επιτυχώς στην Θύελλα Πύργου τη σεζόν 2023-2024 και τους δύο άνδρες συνδέει αμοιβαία εκτίμηση κι εμπιστοσύνη. Τότε ο Καράμπελας είχε σκοράρει 23 γκολ συνολικά στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και στο Κύπελλο Ηλείας.
Ο 31χρονος Αμαλιαδίτης επιθετικός τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν στον ΠΑΟ Βάρδας και την περασμένη σεζόν πέτυχε 6 γκολ σε 16 συμμετοχές. Πιο πριν για ενάμιση χρόνο ήταν στη Θύελλα Πύργου, με την οποία σκόραρε συνολικά 27 γκολ.
Ο Καράμπελας ανήκει στους καλύτερους Ηλείους επιθετικούς την τελευταία επταετία (έχει στεφθεί πρωταθλητής Ηλείας και με τον Αίαντα τη σεζόν 2019-2020, σκοράροντας τότε 21 φορές στο πρωτάθλημα) και ο Πήγασος δυναμώνει πολύ ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας, όπου αναμένεται να είναι εκ των διεκδικητών της ανόδου.
Κώστας Πλιάγκος