Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η πρόκριση στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας για το ζευγάρι του Λεβαδειακού με τον Αστέρα AKTOR.

Μπορεί στη Λιβαδειά οι Βοιωτοί να πήραν τη νίκη με 2-0, όμως όπως προέκυψε οι Αρκάδες εντόπισαν παράτυπη συμμετοχή ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και συνεπώς πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε ένσταση.

Πλέον η υπόθεση περνάει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., η οποία θα εξετάσει το φύλλο αγώνα και τα σχετικά έγγραφα, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πράγματι παράβαση και ποια θα είναι η τιμωρία, η οποία ενδέχεται να κρίνει μια θέση στη League Phase του Κυπέλλου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει άμεσα, ενώ η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Πηγή: gazzetta.gr

Φωτο: asterastripolis.gr