Ο ξεχωριστός δημιουργός συναντά την Ιουλία Καραπατάκη και τον Γιάννη Μάλαμα για μια νύχτα γεμάτη αγαπημένα τραγούδια
Μια από τις συναυλίες του φετινού καλοκαιριού, που θα μείνει αξέχαστη, διοργανώνει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Κρεστένων, υποδεχόμενος τον Σωκράτης Μάλαμα την Τρίτη, 11 Αυγούστου, στον γνώριμο και φιλόξενο Πολυχώρο Πολιτισμού «Γιορτή Σταφίδας» στα Κρέστενα.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός παρέα με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Γιάννη Μάλαμα και την εξαιρετική μπάντα του, υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα. Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται μια ομάδα σπουδαίων μουσικών, με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και το μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί, την τρομπέτα και το τραγούδι, τον Βασίλη Μπαχαρίδη στα τύμπανα και τον Στέλιο Φραγκούς στα πλήκτρα.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στην τιμή των 18 ευρώ μέσω της πλατφόρμας More.com, ενώ την ημέρα της συναυλίας η τιμή στο ταμείο θα διαμορφωθεί στα 20 ευρώ.

Εισιτήρια διατίθενται και σε φυσικά σημεία προπώλησης, όπως στο «Ρόδον» στην Αρχαία Ολυμπία, στην «Κλεψύδρα» και το Βιβλιοπωλείο Μαρίας Διονυσοπούλου στα Κρέστενα, στο Βιβλιοπωλείο «Κορκολής» στον Πύργο, στο Βιβλιοπωλείο «Βιβλιοπανόραμα» στην Αμαλιάδα, καθώς και στο κομμωτήριο «Over the top» στη Ζαχάρω.

Η παραγωγή της εκδήλωσης φέρει την υπογραφή της Novel Vox.