Η “Αντιγόνη” μάγεψε το κοινό
Ο κόσμος κατέκλυσε το θέατρο για την παράσταση «Αντιγόνη», τιμώντας τη μεγάλη γιορτή του πολιτισμού στον τόπο που γεννήθηκε το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η παράσταση ενθουσίασε το κοινό με τις εξαιρετικές ερμηνείες: της Λένας Παπαληγούρα ως Αντιγόνη, του Μελέτη Ηλία ως Κρέοντα και του Μιχάλη Οικονόμου ως φύλακας

Με αφαιρετική αισθητική και έμφαση στην ωμότητα, η παράσταση εστίασε στη σύγκρουση της Αντιγόνης με έναν αλαζονικό Κρέοντα, αναδεικνύοντας τη διαχρονική επικαιρότητα του έργου.

Η βραδιά έκλεισε με παρατεταμένο χειροκρότημα, αφήνοντας την αίσθηση μιας ουσιαστικής εμπειρίας για το κοινό και δίνοντας δυνατό συμβολισμό για τη συνέχεια του φετινού φεστιβάλ.

Το 36ο Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας συνεχίζεται με παραστάσεις στο Θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

