Την Κυριακή 31 Μαΐου διεξήχθη η τελική φάση για το Κύπελλο Δυτικής Ελλάδας του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. (Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης), στις εγκαταστάσεις του Ίκαρου Καστριτσίου στην Πάτρα. Από την Ηλεία είχαμε πολύ καλή εκπροσώπηση και για πρώτη φορά δύο ομάδες ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών. Ο Ερμής Αμαλιάδας με τους Χρήστο Καπατσώρη, Γιάννη Δημάκη, Φώτη Δημητρακόπουλο, Σπύρο Κορδάτο και Βασίλη Πολυχρονόπουλο έπαιξαν στον τελικό των αγώνων, όπου ηττήθηκαν με 4-1 από τους Βετεράνους Γαλήνης Πάτρας, μετά από μια αμφίρροπη αναμέτρηση, με τα περισσότερα επιμέρους παιχνίδια να κρίνονται στους δύο πόντους.

Οι Racketalica Αμαλιάδας με τους Κώστα Δημακόπουλο, Γιάννη Δημητρακόπουλο, Δημήτρη Γκουσέτη, Παναγιώτη Κατασούνια, Χάρη Δαμαλά και Βασίλη Μπαντούνα κατέλαβε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης η ομάδα των Βιλεαρδουίνων Ανδραβίδας με τους Γιώργο Δημάκη, Τάσο Κούρτη, Παύλο Γαβριελάτο και Τάσο Σαφρίδη κατέλαβε τελικά τη 5η θέση.

Η παρουσία όλων των ομάδων του Νομού Ηλείας κρίνεται επιτυχημένη, απέναντι σε ομάδες από την Πάτρα με κάποιους αθλητές οι οποίοι έχουν αγωνιστεί παλαιότερα σε Α1 και Α2 κατηγορία, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια με την συμμετοχή αρκετών αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο του Αλίμου στις 12-14 Ιουνίου.