Η αναδιάρθρωση της Stoiximan Super League δεν προχώρησε, θέμα που τέθηκε σε συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας την Τετάρτη (27/5). Κι αυτό διότι δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός ομάδων, προκειμένου να προχωρήσει μία τέτοια κίνηση.

Ο ΠΑΟΚ, ο Πανσερραϊκός, ο Παναιτωλικός, η ΑΕΛ Novibet και o Aστέρας AKTOR είχαν καταθέσει αίτημα – πρόταση περί αναδιάρθρωσης, αύξησης των ομάδων σε 16 από την επόμενη σεζόν, δίχως να υπάρξει υποβιβασμός των Σερραίων και των “βυσσινί”. Οι επτά που ψήφισαν υπέρ ήταν οι πέντε ομάδες που έστειλαν την επιστολή και ξεκίνησαν το όλο θέμα, δηλαδή η ΑΕΛ, ο Πανσερραϊκός, ο Παναιτωλικός, Αστέρας AKTOR και ΠΑΟΚ, καθώς και ο Λεβαδειακός και η ΕΠΟ.

Οι επτά ομάδες που καταψήφισαν την πρόταση ήταν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Άρης, ο ΟΦΗ, ο Βόλος, η Κηφισιά και ο Ατρόμητος. Το μοναδικό λευκό της διαδικασίας ανήκε στον Ολυμπιακό. Για να μπορούσε να περάσει κάτι τέτοιο χρειάζονταν τα 3/4 της πλειοψηφίας (σύνολο 11 ψήφοι).