H Γ.Ε.Π. Ηρακλής αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής 17/5, στις 8μ.μ., στο Κλειστό του Πύργου, την Δύμη για τον δεύτερο αγώνα των πλέι-άουτ της Α1 ΕΣΚΑΗ. Η αχαϊκή ομάδα προηγείται 2-1 στη σειρά, η οποία κρίνεται στις 3 νίκες (προσμετρούν και τα ματς της κανονικής περιόδου, όπου ήταν 1-1 οι νίκες). Η ομάδα που θα επικρατήσει στη σειρά παραμένει στην Α1 ΕΣΚΑΗ, ενώ οι ηττημένοι των δύο ζευγαριών των πλέι-άουτ θα παίξουν μεταξύ τους και η ομάδα που θα ηττηθεί (ξανά στις 3 νίκες), θα υποβιβαστεί στην Α2 ΕΣΚΑΗ.
Ως εκ τούτου η ομάδα των Λεβεντούρη-Σκίπη θέλει απόψε την νίκη επί της Δύμης για να ισοφαρίσει σε 2-2 και να οδηγήσει την σειρά στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στην Κ. Αχαγιά, την Τετάρτη 20 Μαΐου.
Στο άλλο ζευγάρι των πλέι-άουτ, οι Νέοι Γλαύκου προηγούνται 2-1 της Ναυπάκτου και σήμερα Κυριακή 17/5, η σειρά μεταφέρεται στη Ναύπακτο (ώρα έναρξης 7μ.μ..).
Κώστας Πλιάγκος