Τεράστια είναι η κινητοποίηση των Πυργιωτών και των Ηλείων φιλάθλων γενικότερα, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης του ΠΑΣ Πύργος με τον Εθνικό Πειραιά, στις 4μ.μ., στο Στάδιο Πύργου, για την 2η αγωνιστική των μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2. Τα εισιτήρια φεύγουν με γοργούς ρυθμούς από τα γραφεία της ομάδας στο Στάδιο Πύργου και εκτιμάται από τους διοικούντες τον ΠΑΣ Πύργος πως στο «Μαρακανά» θα βρεθούν την Τετάρτη περίπου 4.000 φίλαθλοι! Ο αριθμός αυτός, όπως καταλαβαίνει κανείς, είναι μεγάλος για ματς Γ΄ Εθνικής και ο Πύργος δείχνει να ζωντανεύει για τα καλά ποδοσφαιρικά και η παρουσία του κόσμου να θυμίζει ένδοξες στιγμές του παρελθόντος στις υψηλές εθνικές κατηγορίες.

Θυμίζουμε πως το φετινό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου ήταν με την Ζάκυνθο στις 22 Μαρτίου, για τον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπου στο Στάδιο Πύργου έδωσαν το «παρών» 3.000 φίλαθλοι. Στους αγώνες για τα μπαράζ ανόδου, αρχής γενομένης την Τετάρτη με τον Εθνικό, αναμένεται ακόμα περισσότερος κόσμος, στην προσπάθεια της ομάδας να πάρει την άνοδο στην Super League 2.

Εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία του ΠΑΣ Πύργος στο Στάδιο Πύργου και το απόγευμα της Τρίτης, από τις 6μ.μ. έως τις 8μ.μ.. Την ημέρα του αγώνα, την Τετάρτη, η προπώληση θα ξεκινήσει από τις 12 το μεσημέρι. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι του Εθνικού Πειραιά θα εξυπηρετηθούν στη Θύρα 7, με εισιτήριο αξίας 10 ευρώ επίσης.

Ο ΠΑΣ Πύργος καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Κώστας Πλιάγκος