Oι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού, Red Boys, ετοιμάζουν εκδρομή και την ερχόμενη Κυριακή 26 Απριλίου στη Ζάκυνθο, στον πρώτο αγώνα του ΠΑΣ Πύργος για τα μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Oι ερυθρόλευκοι οπαδοί ακολούθησαν την ομάδα φέτος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια και την στήριξαν με την φωνή τους, και δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τα ματς που θα κρίνουν την άνοδο.

«Η Ζάκυνθος βάφεται στα ερυθρόλευκα» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους και ο ΠΑΣ Πύργος θα έχει την δυναμική στήριξη των οπαδών του και στο πρώτο ματς των μπαράζ ανόδου.

Το κόστος της εκδρομής είναι συνολικά 33 ευρώ, 23 ευρώ για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια (με επιστροφή) και 10 ευρώ το εισιτήριο του αγώνα.

Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή με λεωφορείο στις 11.45π.μ. από τον σταθμό του Ο.Σ.Ε. στον Πύργο. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο μέσω των «Red Boys».

Κώστας Πλιάγκος