Την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2026, το Γηροκομείο Παναγία η Καθολική Γαστούνης τέλεσε το καθιερωμένο ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ των ευεργετών και δωρητών του Ιδρύματος στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καθολικής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανασίου. Στην ακολουθία συμμετείχαν ιερείς από τις γύρω ενορίες, τους οποίους το ίδρυμα ευχαριστεί θερμά, καθώς και τον εφημέριο του ναού που φιλοξένησε την εκδήλωση.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε δεξίωση με καφέ στον χώρο του Γηροκομείου, όπου ο Αναπληρωτής Διευθυντής αναφέρθηκε στην προσφορά όλων όσων συνέβαλαν στη λειτουργία του Ιδρύματος, το οποίο σήμερα φιλοξενεί 105 τρόφιμους.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πηνειού και η Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Γαστούνης.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε στη συνέχεια τις πτέρυγες του Γηροκομείου, συνομιλώντας με τους τροφίμους, ενώ ακολούθως πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το προσωπικό.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ-34 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε εργαζόμενη με 34 χρόνια προσφοράς της στο γηροκομείο και ενισχύθηκε οικονομικά εργαζόμενη που αποχώρησε λόγω κυήσεως.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΚΥΗΣΕΩΣ