Η Δόξα Ν. Μανωλάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το βράδυ της Παρασκευής στο Calcetto Bar Restaurant στη Μανωλάδα, μέσα σε χαρούμενο κλίμα, ελέω της εξαιρετικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, όπου διεκδικεί τον τίτλο.

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν σύσσωμη η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι παίκτες των «μαυραετών» αλλά και ο πρόεδρος Τ.Κ. Ν. Μανωλάδας, Ξενοφών Ανδρέου, ο οποίος είναι πάντα κοντά στην ομάδα κι έχει διατελέσει και παράγοντας της Δόξας Ν.Μ..

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος Κώστας Μιχαλόπουλος, με τον Αντιπρόεδρο Ντίνο Δημητρόπουλο και τον Ξενοφώντα Ανδρέου, οι οποίοι ευχήθηκαν στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές υγεία και κάθε επιτυχία την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο Αχαιός αμυντικός, Ηλίας Παπαδάτος.

Κώστας Πλιάγκος