Η 16η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 4/2 με μια ηλειακή ομάδα να αγωνίζεται εντός έδρας και δύο στην Πάτρα. Στις 8.3μ.μ. στην Αμαλιάδα η Ήλιδα υποδέχεται τον Πυρσό. Η ομάδα του Σάκη Κουκουζέλη έχει πετύχει 9 σερί νίκες κι έχει αναρριχηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-4 σε ισοβαθμία με την Γαστούνη (ο Προφήτης Ηλίας είναι στο 11-3 με παιχνίδι λιγότερο). Ο Πυρσός είναι στο 7-8.
Η Γαστούνη παίζει στις 9μ.μ. στο Κλειστό “Α. Μελιγδής” (Promitheas Park) με τον Σείριο. Η ομάδα του Φώτη Κορδοπάτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από την ήττα στο ντέρμπι με την Ήλιδα και να μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Σείριος έχει ρεκόρ 5-10.
Τέλος, ο Υπερίωνας, που είναι 5ος με ρεκόρ 10-5, αγωνίζεται την ίδια ώρα στο Κλειστό της Αλεξιώτισσας με τον Τρίτωνα, που είναι ακριβώς πίσω του με 9-6, σε μάχη για μια θέση στα πλέι-οφ.
Η αγωνιστική άνοιξε την Κυριακή με το ματς Ακράτα- Κεφαλληνιακός 63-86, ενώ αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΓΕ Ζακύνθου – Ίφιτος και θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου. Την Πέμπτη 5/2 θα γίνει ο αγώνας Φοίνικας Αγυιάς- Νίκη Προαστείου.
Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής
Τετάρτη 4/2
7μ.μ.: Σκαγιοπούλειο- Προφήτης Ηλίας
8.30μ.μ.: Ήλιδα- Πυρσός
9μ.μ.: Σείριος- Γαστούνη
9μ.μ.: Τρίτων- Υπερίων
Φοίνικας Αγυιάς- Νίκη Προαστείου (5/2, 8μ.μ.)
ΑΓΕ Ζακύνθου – Ίφιτος (14/2, 3.30μ.μ.)
Κώστας Πλιάγκος