Γράφει ο Κώστας Πλιάγκος

O Πέλοπας Πύργου, όπως είναι λογικό, θέλει πολύ να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου και στο πλαίσιο αυτό ενέταξε στο ρόστερ του τέσσερις παίκτες από τον Pyrgos Futsal, την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του proini.news, η ομάδα του Πύργου απέκτησε τον σπουδαίο αρχηγό και αρχισκόρερ της Futsal Super League, Σάκη Τζανέτο, τον εξαιρετικό σέντερ-φορ Πάρη Κωνσταντόπουλο, τον πολύπειρο μπακ-χαφ Γιώργο Γαλανόπουλο και τον πολύ καλό γκολκίπερ Στράτο Δασκαλάκη.


Οι τέσσερις αυτοί ποδοσφαιριστές με μεγάλη καριέρα στο τοπικό ποδόσφαιρο, θα αγωνιστούν στον Πέλοπα από τα μέσα Μαρτίου περίπου και μετά, όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Pyrgos Futsal στην Futsal Super League. Δηλαδή, θα προλάβουν να αγωνιστούν στους τελευταίους αγώνες των πλέι-άουτ της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας, όπου ο Πέλοπας θα δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.


Μια άκρως εντυπωσιακή ενίσχυση για τους «μελανόλευκους» του Πύργου, που είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τις ισορροπίες στην μάχη της παραμονής στην Α΄ PLAYSPORTS.

Φωτο: Γιάννης Σπυρούνης