
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com
Για την 2η αγωνιστική της Α΄ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι Μικτές Ηλείας Κ14 και Κ16 έπαιξαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ζάκυνθο με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ζακύνθου, όπου προπονητής είναι ο αξιόλογος Ηλείος, Νίκος Κωνσταντόπουλος. Αμφότερες οι ηλειακές ομάδες έφεραν ισοπαλία 1-1.
Ισοπαλία η Κ14
Η Κ14 της Ηλείας έφερε 1-1. Προηγήθηκε η Ζάκυνθος μόλις στο 2ο λεπτό και ισοφάρισε ο Γιάννης Κατσούλας στο 27΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Στο 65΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ εκτός περιοχής ο τερματοφύλακας Παπαγεωργίου, σε προφανή ευκαιρία για γκολ των Ζακυνθινών. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι παίκτες της Ηλείας πίεσαν για το νικητήριο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, κέρδισαν αρκετά κόρνερ, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να σκοράρουν και δεύτερο γκολ.
Κ14 Ηλείας: Κόλλιας, Αναστόπουλος, Τζαβάρας, Σκίπης, Αθανασόπουλος, Κρητικάκος, Λούρμπας, Χριστοδουλόπουλος, Κατσούλας, Μπιρμπίλης, Αθανασουλόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Παπαγεωργίου, Κουσκουρής, Νικολόπουλος, Σαπρίκης, Ζωγόπουλος, Κορδονούρης, Κρίκος, Τζουανόπουλος, Γαλανόπουλος.
1-1 και η Κ16
Και η Κ16 της Ηλείας έφερε 1-1. Προηγήθηκε η Ζάκυνθος στις αρχές του β΄ ημιχρόνου με πέναλτι και ισοφάρισε ο Ζωγόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή, πέντε λεπτά πριν τη λήξη, στο 75΄. Η Ηλεία στο α΄ ημίχρονο είχε τρεις ευκαιρίες με τον Καζαμία (οι δύο με καλοχτυπημένα απευθείας φάουλ, που πέρασαν λίγο άουτ).
Κ16 Ηλείας: Σολωμός, Βασιλόπουλος, Παναγιώτου, Αργυρίου, Συναδινός, Αλτάνης, Γ. Χριστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Χριστάκης, Καζαμίας, Ντεντής. Αγωνίστηκαν και οι Βλάχος, Πατσαούρας, Παπαδόπουλος, Γεωργόπουλος, Παυλίδης, Καραθανάσης, Σάμαρης, Ζωγόπουλος, Ζέρβας.