
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com
Ο Κόροιβος ταξιδεύει στα Τρίκαλα όπου το Σάββατο, στις 5μ.μ. θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, για την 3η αγωνιστική της Elite League. Η ομάδα του Θανάση Γιαπλέ ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς το πρωτάθλημα και πάει στην πόλη της Θεσσαλίας για να επαναλάβει τη νίκη της πρεμιέρας που επετεύχθη σε μια άλλη πόλη της Θεσσαλίας, τους Σοφάδες Καρδίτσας.
Τα Τρίκαλα, η περσινή ομάδα του Θανάση Γιαπλέ, έχουν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Πανερυθραϊκό με το βαρύ 66-96 και την 2η αγωνιστική έχασαν στη Ν. Ιωνία Βόλου από τη Νίκη με 90-73. Και σίγουρα η ομάδα των Τρικάλων θα ψάξει παθιασμένα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, το Σάββατο με αντίπαλο τον Κόροιβο.
Η ηλειακή ομάδα είναι ανώτερη από τα Τρίκαλα, προέρχεται από σπουδαία νίκη επί ενός εκ των φαβορί για την άνοδο, την Α.Γ.Ε. Χαλκίδας και χωρίς ιδιαίτερο άγχος πάει στη θεσσαλική πόλη να παίξει δυνατή άμυνα που είναι το μεγάλο της όπλο και με τον πλουραλισμό που έχει στην επίθεση, να κάνει το 3 στα 3.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Σάββατο 18/10-Ώρα 5μ.μ.
Τρίκαλα -Κόροιβος
Αιγάλεω-Λαύριο
Βίκος Ιωαννίνων-Νίκη Βόλου
Σοφάδες-Ψυχικό
Ν.Ε. Μεγαρίδας-Δάφνη
Μαχητές Πειραματικό-ΑΣ Παπάγου
Δευτέρα 20/10
ΑΓΕΧ-Δόξα Λευκάδας (5μ.μ.)
Πρωτέας Βούλας-Πανερυθραϊκός (6.30μ.μ.)
Φωτο: Ε.Ο.Κ.