
Πρώτο παιχνίδι σε εθνική κατηγορία, με αντίπαλο το Ληξούρι στη Γαστούνη
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com
Η A.E. Βαρθολομιού-Κάπος Α.Ε. γράφει ιστορία την Κυριακή καθώς θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της σε εθνική κατηγορία και δη στην National League 2 (Γ΄ Εθνική). Θα αντιμετωπίσει στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Γαστούνης το Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, στην πρεμιέρα της στον 1ο όμιλο της National League 2. Η ομάδα του Σάκη Καρύδα έχει ως στόχο στο πρωτάθλημα την άνετη παραμονή και από κει και πέρα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, θέλοντας έτσι να δώσει συνέχεια στις σπουδαίες πορείες των τελευταίων 6 ετών, που έφεραν την Α.Ε.Β. από την Γ΄ ΕΣΚΑΗ στην Γ΄ Εθνική με διαδοχικές ανόδους.
Η Διοίκηση της A.E. Βαρθολομιού-Κάπος Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Ιστορική πρεμιέρα για την Α.Ε. Βαρθολομιού- Κάπος Α.Ε.», μέσω της οποίας απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο ματς της Κυριακής με το Ληξούρι, διότι «είναι η αρχή ενός ονείρου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Η ανακοίνωση της Α.Ε.Β.: «Η Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού – Κάπος Α.Ε. γράφει ιστορία! Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, η ομάδα αγωνίζεται στην National League 2 και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας! Πρώτος μας αντίπαλος: ΛΗΞΟΥΡΙ. Μια δυνατή αρχή, με ένα σπουδαίο ματς που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Αυτή η Κυριακή δεν είναι απλώς άλλη μια αγωνιστική. Είναι η αρχή ενός ονείρου. Είναι η στιγμή που το Βαρθολομιό γίνεται σημείο αναφοράς στον ελληνικό μπασκετικό χάρτη. Η παρουσία σου θα είναι η δύναμή μας! Έλα να γίνουμε όλοι μια φωνή, μια ομάδα, μια γροθιά! Στηρίζουμε την προσπάθεια! Στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά! Στηρίζουμε την Α.Ε. ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ-ΚΑΠΟΣ Α.Ε!».