
Ο ΠΑΣ Πύργος παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος, με τον Μακρή να επιβεβαιώνει τον τίτλο του σπουδαίου σκόρερ που τον συνοδεύει. O 26χρονος σέντερ φορ πέτυχε και τα τρία γκολ του ΠΑΣ Πύργος μέσα σε διάστημα 18 λεπτών (από το 15΄ έως το 33΄) το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανθουριακό, από δύο ασίστ του Χαντί και μια του Καρακώστα, και οδήγησε την πυργιώτικη ομάδα στο χαλαρό 3-0 και την άνετη πρόκριση στην 3η Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ήταν ξανά μια πειστική εμφάνιση για την ομάδα του Νώντα Κουτρομάνου, που εκ νέου δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα έχοντας πάλι στο κέντρο της άμυνας τους Πατάπη, Λυβιάκη ελλείψει του Μπέριου (μόνο μια φάση έκαναν οι Μεσσήνιοι, από στημένη μπάλα στο 18΄) και στην επίθεση είχε αυτή τη φορά περισσότερη ουσία καθώς μετουσίωσε τις ευκαιρίες σε γκολ.
Ο ΠΑΣ Πύργος αγωνίστηκε ξανά χωρίς Μπέριο, Μπαρμπαρούση, Μπίσα, Κάρδαρη πέρα από τους βαριά τραυματίες Βουργουτζή, Διονυσόπουλο, ενώ ο Τσίγκρηλας, που επίσης προερχόταν από τραυματισμό στον προσαγωγό, πέρασε στο ματς στο 83΄. Απών ήταν και ο Χρήστος Παπαδόπουλος που είχε αποβληθεί κόντρα στον Μιλτιάδη.
Τα γκολ του αγώνα
15΄: Σέντρα Καρακώστα από δεξιά, κεφάλια Μακρή απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τόσκα, ξανά ο Μακρής, πλασέ, 1-0
26΄: Ο Μακρής έκλεψε τη μπάλα πάσαρε δεξιά στον Χαντί, αυτός μπαλιά ξανά στον Μακρή, πλασέ στην κίνηση, 2-0
33΄: Κόρνερ Χαντί από δεξιά, κεφαλιά Μακρή στην καρδιά της άμυνας, 3-0.

ΠΑΣ Πύργος: Τσεκούρας, Μαρκόπουλος, Ντάνι, Λυβιάκης, Πατάπης, Μαυρόπουλος (83΄ Τσίγκρηλας), Μπούζας (57΄ Φερεκίδης), Χαντί (68΄ Θεοδοσιάδης), Κόκκορης (68΄ Κυρσανίδης), Καρακώστας, Μακρής (57΄ Δασκαλόπουλος).

Πανθουριακός: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γεωργέας (74΄ Φράγκος), Δημητρίου (74΄ Φυκούρας), Τιμπλαλέξης (46΄ Κωνσταντινόπουλος), Σερπάνος, Νικολόπουλος, Κωστέας, Αγγελής (83΄ Καστορας), Γεωργουλέας (83΄ Τσέας).
*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.
Κώστας Πλιάγκος