Επιστροφή στην δράση μετά από δύο μήνες ξεκούρασης λόγω καλοκαιριού για τους παλαίμαχους της Δάφνης Ανδραβίδας, με φιλικό αγώνα το Σάββατο 30 Αυγούστου στην Ανδραβίδα με αντίπαλο τους Παλαίμαχους Βοστίτσας. Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 3-3 και τα γκολ της Δάφνης σημείωσαν οι Αριδάκης, Κακολύρης και Αντίοχος.

Η Δάφνη ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους που ταξίδεψαν από την περιοχή του Αιγίου και της έκαναν την τιμή να αγωνιστούν μαζί της. Επίσης, ευχαριστεί τον γιατρό κ. Αντώνη Καλογεράκο, καθώς και το καθαριστήριο ρούχων του κ. Λαγκαδινού Διονύσιου στην Ανδραβίδα, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην ομάδα μας! Στο τρίτο ημίχρονο κέρδισε η μπύρα και τα σουβλάκια!

Δάφνη: Ματλής, Μπαλάσκας, Κλαμπάνος, Τίγκας, Αριδάκης, Φραγκοπανάγος, Αλεξανδρόπουλος, Γούβης, Οικονομόπουλος, Λούρμπας, Κακολύρης, Κυπριανός, Αντίοχος, Παναγόπουλος, Σταθόπουλος.