
Μια ακόμα Κυριακή για το αγωνιστικό καλεντάρι της ποδηλασίας με τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου να έχει αδιάλειπτη παρουσία από την έναρξή του.
Αυτή την φορά ανέβηκε στο βάθρο με τον Αντώνη Θεολόγο κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία του στην Ατομική Χρονομέτρηση, που διεξήχθη στον βοηθητικό δρόμο στα διόδια στον Σείριο Αττικής.
Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα θα αγωνιστεί με αθλητές του στο Σύνταγμα στην Αθήνα, σε αγώνα σιρκουί, ενώ, ως συνδιοργανωτής για 3η συνεχή χρονιά με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο «L’ etape by Greece by tour de France», θα συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στην γιορτή ποδηλασίας για τον νομό.
Ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου βρίσκεται πάντα στην καρδιά των γεγονότων της ποδηλασίας με τις δράσεις του!