FOLLOW US: facebook twitter

9ο Νηπιαγωγείο Πύργου και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου συμμετείχαν στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Ημερομηνία: 16-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν  το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου και το 9ο Νηπιαγωγείο Πύργου  στο 10ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής δημιουργίας«DIGIFEST 2021», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο οποίο συμμετείχαν μαθητές από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ομογένεια.

Οι μαθητές του 9ου Νηπιαγωγείου Πύργου, ήταν εκεί , μίλησαν και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα για τους 17 SDGs μέσα από το εργαλείο ψηφιακής αφήγησης Storyjumper καθώς και μουσικές παρεμβάσεις σχετικές με το θέμα της παρουσίασης μας, κατά την έναρξη και λήξη του Φεστιβάλ…

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, γραφείο και εσωτερικός χώρος

Σε ότι αφορά το ΕΕΕΕΚ Πύργου,στο πλαίσιο του 10ου Μαθητικού Φεστιβάλ παρουσιάστηκε ψηφιακό έργο, το οποίο δημιουργήθηκε σε σύμπραξη του εργαστηρίου της Πληροφορικής με το τμήμα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής, υπό την καθοδήγηση και συντονισμό της εκπαιδευτικού Πληροφορικής κας Παρασκευοπούλου Παρασκευής.

Οι μαθητές ΕΕΕΕΚ Πύργου  αφοσιωμένοι, δούλεψαν ασταμάτητα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό ψηφιακό βιβλίο συνταγών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής αποτυπώνοντας τις δημιουργίες τους σε ψηφιακή εικόνα. Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εργαλείο της αυτόνομης διαβίωσης των μαθητών, της ανάπτυξης των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων και της εκπαίδευσής τους στη χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας, ήχου κ.ά. Σκοπός του βιβλίου αυτού, είναι η ανάδειξη της προσπάθειας των μαθητών των δύο εργαστηρίων, η δημιουργική τους ικανότητα και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που επικράτησε καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Για ακόμη μια φορά οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου όπου με την στήριξη τηςΔιευθύντριας κ. Πετρόγιαννη Αγγελικής και του εκπαιδευτικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού στη δημιουργία του ψηφιακού αυτού έργου, μας έκαναν υπερήφανους. Η συγκίνηση και η χαρά ολων  είναι μεγάλη!

Πατήστε το παρακάτω link για να περιηγηθείτε στο βιβλίο μας!!!!

https://read.bookcreator.com/O7xer…/iaHBfbayReCdpiH-P7NlBQ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος